• ILMAINEN TOIMITUS YLI 80 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 3-7 PÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Kirjainilmapallot Holografinen kiilto 35 cm
Kirjainilmapallot Holografinen kiilto 35 cm
Kirjainilmapallot Holografinen kiilto 35 cm

Kirjainilmapallot Holografinen kiilto 35 cm

Tuotenro:PFB2H018

Valitse kirjain

2,90 €

Varastotuote:Varastossa

  • Toimitusaika 3-7 päivää
  • lmainen toimitus yli 80 € tilauksiin

Kuvaus

Ylelliset kiiltävät hopean värissä säihkyvät aakkosfoliopallot. Pallot voidaan täyttää tavallisella ilmalla esimerkiksi muovisen tai paperisen pillin tai pallopumpun avulla. Koristele juhlat ja muut erityiset tilaisuudet ja kirjoita niihin sopivat sanat palloilla. Kirjainpalloista löytyvät aakkoset A-Z sekä #-pallo ja &-merkki. Pallot ovat täytettyinä 35 cm korkeita.

Pallojen täyttämiseksi pilli tai pumpun suukappale kiinnitetään varovasti foliopallossa kiinni olevaan venttiiliin valkoisen osan ja läpinäkyvän vihreitä nuolia sisältävän muovin väliin. Pallon venttiili on itsesulkeutuva.

Voit sitoa narun pallojen välille ja ripustaa sitten seinälle tai kattoon. Jokaisessa pallossa on rengas, jonka avulla voit pujottaa haluamasi narun niiden lävitse.

Huomaa, että nämä numeropallot eivät kestä heliumia, vaan ne on tarkoitettu täytettäväksi tavallisella ilmalla. Jos haluat heliumilla täytettävät pallot, löydät meiltä tarkoitukseen suurempia 86-102 cm korkeita palloja.

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Lue lisää täältä