• ILMAINEN TOIMITUS YLI 80 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 3-7 PÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
LEGO Duplo Afrikan villieläimet 2+
Nyhet
LEGO Duplo Afrikan villieläimet 2+
LEGO Duplo Afrikan villieläimet 2+
LEGO Duplo Afrikan villieläimet 2+
LEGO Duplo Afrikan villieläimet 2+

LEGO Duplo Afrikan villieläimet 2+

Tuotenro:L10971
11,90 €

Varastotuote:8 st

  • Toimitusaika 3-7 päivää
  • lmainen toimitus yli 80 € tilauksiin

Kuvaus

Alle kouluikäiset lapset tutustuvat Afrikan eläimiin suloisen norsuvauvan ja kirahvivauvan parissa. Setti sisältää kukkia ja puun eläinten mutusteltavaksi. Eläimet pysyvät helposti lasten kädessä. Mukana on myös 3-ulotteinen puumaisema leikkialustaksi. Monipuolinen lelu kehittää lasten ilmaisutaitoa ja hienomotorisia taitoja ja houkuttelee loputtomiin viidakkoaiheisiin roolileikkeihin söpöjen eläinten pariin.

LEGO® DUPLO® Afrikan villieläimet (10971) setin parissa pienet eläinten ystävät voivat sukeltaa mielikuvitusleikkien maailmaan. Vanhemmat saavat olla mukana 2 vuotta täyttäneiden lasten tärkeissä kehitysaskelissa. Eläinlelu ympäristöineen perheen pienimmille Alle kouluikäiset lapset voivat tutustua Afrikan eläimiin suloisen norsuvauvan ja kirahvivauvan parissa. Setti sisältää kukkia ja puun eläinten mutusteltavaksi. Eläimet pysyvät helposti lasten kädessä. Mukana on myös taitettava 3-ulotteinen puumaisema leikkialustaksi. Monipuolinen safariaiheinen lelu kehittää lasten ilmaisutaitoja ja hienomotorisia taitoja ja houkuttelee loputtomiin roolileikkeihin söpöjen Afrikan eläinten pariin. Pienet lapset oppivat leikin varjolla Kaikki LEGO DUPLO setit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia ja sisältävät hauskoja tarinoita, kirkkaita värejä, erilaisia hahmoja ja lukuisia yksityiskohtia, joiden avulla pieni oppija saa ISON alun elämään.

Lisätiedot

Kategoriat

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Lue lisää täältä