• ILMAINEN TOIMITUS YLI 80 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 3-7 PÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
LEGO City, Tietyötrukki 4+
LEGO City, Tietyötrukki 4+
LEGO City, Tietyötrukki 4+
LEGO City, Tietyötrukki 4+

LEGO City, Tietyötrukki 4+

Tuotenro:L60284
15,90 €

Varastotuote:6 st

  • Toimitusaika 3-7 päivää
  • lmainen toimitus yli 80 € tilauksiin

Kuvaus

Auta LEGO® Cityn työntekijää pitämään tiet huippukunnossa. Aja hulppea trukki paikalleen ja pystytä liikennekartiot ja tietyömerkki. Hui! Rotta! Auta siirtämään röyhkeä jyrsijä turvaan, ota sitten lapio ja kottikärryt ja ryhdy töihin. Siirrä raskasta mursketta trukin kallistuvalla kauhalla – ja kun olet valmis, lastaa työkalusi kyytiin ja aja seuraavaan työkohteeseen!

Tämä hauska lahja saa lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin! LEGO® City Tietyötrukissa (60284) on kallistuvalla kauhalla varustettu etukuormaaja, ja pakkaukseen kuuluvat myös kottikärryt, liikennekartioita, tietyömerkki ja lapio. LEGO Cityn tietyöläisten minihahmo ja rottahahmo innostavat tuntikausiksi mielikuvitusleikkeihin.Hupia 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöilleTämä 4+ rakennuslelusetti sisältää selkeät rakennusohjeet ja aloituspalikan – osittain rakennetun alustan, josta rakentaminen on helppo aloittaa. Älylaitteisiin ladattava ilmainen LEGO Building Instructions sovellus sisältää interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet, joiden upeat zoomaus- ja kiertotyökalut tekevät LEGO rakentamisesta lasten leikkiä.LEGO City Upeat ajoneuvotLEGO City Upeat ajoneuvot setit sisältävät monipuolisia maa-, ilma- ja vesileluja, jotka kehittävät mielikuvitusta. Lapset tutustuvat klassikkoajoneuvoihin ja saavat keksiä hauskoja ja kekseliäitä tarinoita arjesta tutuista tilanteista.

Lisätiedot

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Lue lisää täältä