• ILMAINEN TOIMITUS YLI 80 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 3-7 PÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
LEGO Minecraft, Sienitalo 8+
LEGO Minecraft, Sienitalo 8+
LEGO Minecraft, Sienitalo 8+
LEGO Minecraft, Sienitalo 8+

LEGO Minecraft, Sienitalo 8+

Tuotenro:L21179
24,90 €

Varastotuote:11 st

  • Toimitusaika 3-7 päivää
  • lmainen toimitus yli 80 € tilauksiin

Kuvaus

Rakenna talo valtavan sienen sisään! Nosta kattoa ja seiniä, niin voit käyttää rakennuspöytää ja huonekaluja. Ulkona voit auttaa Alexia hakemaan kulholla sienimuhennosta sienilehmästä. Mutta varo: hämähäkkiratsastaja lähestyy! Tartutko kirveeseen, juoksetko taloon piiloon vai nappaatko luurangon kypärän, joka estää sitä syttymästä tuleen auringossa? Päätös on sinun.

LEGO® Minecraft® Sienitalo (21179) tuo yli 8-vuotiaille Minecraft-pelaajien käyttöön aivan uudenlaisen ulottuvuuden suosikkipeliin. Se on mainio lahja yli 8-vuotiaille lapsille. Minecraft-hauskanpitoa sienitalossa Minecraft-pelaajat pääsevät kokeilemaan, miltä tuntuu rakentaa sienitaloa ihan oikeasti. Talon katon ja seinät voi nostaa pois, joten rakentelupöytää ja huonekaluja on helppo käyttää. Ulkona Minecraft-sankari Alex hakee kulholla sienimuhennosta sienilehmältä. Suunnitelmat saavat uuden käänteen, kun hämähäkkiratsastaja rynnistää paikalle. Loputtomasti mahdollisuuksia mielikuvitusleikkiin, kun Minecraftin sienitalo on lasten leikeissä.

Lisätiedot

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Lue lisää täältä