• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Näin järjestät merirosvojuhlat
Inspiraatiota

Näin järjestät merirosvojuhlat

Ohoi!! Haluaisitko sinäkin järjestää merirosvojuhlat, jotka saavat kapteeni Koukun vihreäksi kateudesta? Tässä parhaat vinkkimme juhlien järjestämiseen!

Juhlamenu pienille merirosvoille

Merirosvothan tunnetusti rakastavat grillivartaita! Ainakin, jos Peppi Pitkätossua on uskominen. Vaikuttaa herkulliselta, eikö? Vinkkimme on tarjoilla ruoka pienenä bufeena, josta lapset voivat helposti valita mieleisensä ruoat. Alla muutama ruoka- ja juomaehdotus, jotka ovat varmasti pienten merirosvojen mieleen.

  • Anna lasten koota itse omat grillivartaat: kokoa kulhoon makkarapaloja, lihapullia, kirsikkatomaatteja, pilkottua paprikaa ja muita herkkuja.
  • Grillattuja kanankoipia
  • Maissintähkiä
  • Lapsiystävällinen booli: sekoita mehutiiviste (mieluiten jokin trooppinen maku) limsan tai vissyveden kanssa suuressa kulhossa. Käytä jääkuutioina pakastettuja mansikoita. Tarjoile merirosvolaseista pillien kera!

Pienet merirosvot pitävät tunnetusti myös paljon makeasta. Makeiden herkkujen valinnassa vain mielikuvitus on rajana! Kaipaatko vinkkejä? Kokeile Synttärikuninkaan suosikkeja:

  • Anna merirosvolaivan seilata marenkijäätelömeressä!
  • Tee synttärisankarin lempikakusta merirosvokakku merirosvolaivojen ja sokerikoristeiden avulla.
  • Tarjoa merirosvokuppikakkuja, jotka leivot helposti merirosvoteemaisen kuppikakkupakettimme avulla.
  • Tarjoa trooppisia hedelmävartaita, joihin voit yhdistää esimerkiksi melonia, ananasta ja kiiviä.  

Vinkki! Voit tehdä bufeepöydästä leikkisämmän kiinnittämällä grillivartaat esimerkiksi puolikkaaseen meloniin tai ananakseen. Tämä on yksinkertainen, mutta hauska tapa tehdä tarjoilusta lapsille kiinnostavampaa!

Pienille merirosvoille sopivia leikkejä

Olet ehkä kuullut, että merirosvot ovat usein kovia riehumaan ja meluamaan. Siksi onkin hyvä idea järjestää juhliin ohjelmaa, joka pitää pienet merirosvot kiireisinä. Alla muutamia ehdotuksia merirosvojuhliin sopivista leikeistä ja peleistä!

Aarteenmetsästys

Mikä voisikaan sopia paremmin merirosvojuhliin kuin aarteenmetsästys. Piilota aarre jonnekin kotonasi ja piirrä yksinkertainen kartta sen löytämiseksi. Sitten onkin pienten merirosvojen aika lähteä aarrejahtiin.

Lankulla kävely

Kaiva esiin lankku ja side silmille. Jos sinulla on pieniä lapsia, voit pitää lankun lattialla. Jos taas isompia lapsia, voit nostaa lankkua hieman. Lapset voivat silmät sidottuna koittaa tasapainoilla lankulla. Merirosvo, joka onnistuu pitämään tasapainonsa pisimpään eikä putoa yli laidan, voittaa.

Anna lasten keksiä toisilleen hauskoja merirosvonimiä

Voit tulostaa lappuja, joissa on erilaisia merirosvonimiä kuten: kapteeni _, pelätty _, miekkailija _ tai vaikkapa _ merirosvosaarelta. Jätä lappuun nimen eteen tai taakse tilaa, jotta lapset voivat lisätä siihen oman nimensä.

Jos pidät rauhallisemmista juhlista enemmän, merirosvoaskartelu voi olla hyvä idea! Tai ehkä lapset voivat tehdä pieniä tatuointeja siirtokuviemme avulla.

Yllätä lapset hieman erilaisilla synttäripusseilla

Merirosvojuhlissa synttäripussit voivat olla osa aarteenetsintää. Täytä pussit yllätyksillä ja laita ne aarrearkkuun lasten etsittäväksi. Pussista on tietenkin löydyttävät suklaisia kultarahoja, mutta pussiin voi sisällyttää paljon muutakin. Alla muutamia ehdotuksia pienistä yllätyksistä, joita pussin voi sisällyttää ja joista lapset varmasti ilahtuvat:

Koristeet ja kattaus

Peitä pöytä aarrekarttapöytäliinalla ja koristele pöytä hiekalla, pääkalloilla ja kultakolikoilla sekä timanteilla. Pystytä merirosvolippu ruokailutilaan ja lisää koristeiksi ilmapalloja luodaksesi juhlavamman tunnelman! Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, aseta silmälappu jokaiselle istumapaikalle. Voit myös käyttää lasten merirosvonimillä varustettuja lappuja nimikyltteinä.

Piratkalas

Saatat pitää myös tästä