• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Suositut merkit

https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/Baka/FunCakes_2021.jpg
https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/Baka/Scrapcooking.jpg
https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/Baka/Wilton2.jpg
https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/Baka/PME_Slider_2021.jpg
https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/Baka/HouseofMarie_1.jpg
https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/Baka/Silikomart2.jpg

Leivonta

Muffinsseja, cake popseja, kakkua vai donitseja...? Päästä luovuutesi valloilleen leipoessasi! Herkullisen lopputuloksen syöminen on hyvä bonus! Me Synttärikuninkaalla haluamme auttaa sinua onnistumaan leipomisessa. Olemme siksi valinneet valikoimaan sekä käytännöllisiä että hauskoja leivontatuotteita!

Kakkukuvat lastenjuhliin

Ei ole mikään salaisuus, että rakastamme lastenjuhlia, mutta tiesitkö, että meillä on laaja valikoima kakkukuvia? Ja että kakkukuvia on kahta erilaista: vohveli- ja sokerimassakuvia? Kaikki vohvelikakkukuvamme ovat sekä laktoosittomia että gluteenittomia, eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria.

Sokerimassasta valmistetuissa kakkukuvissa on ihana vaniljan maku ja niissä on terävämpi sekä yksityiskohtaisempi kuva kuin vohvelissa. Ja mikä on kaikkein parasta? Kaikki kakkukuvamme ovat valmiita laitettavaksi suoraan kakkuun! Etkö ole varma miten kakkukuvaa käytetään? Tutustu kunkin tuotteen ohjeisiin.

Kakkukoristeet ja kakkukynttilät

Tietenkin meillä on myös hauskoja kakkukoristeita, kuten kakkuhahmoja ja erilaisia kakkukynttilöitä. Valitsitpa juhliisi minkä teeman tahansa, löydät varmasti jotain, mikä sopii täydellisesti kakkuusi. Etsitkö syötäviä koristeita? Tutustu sokerikoristeisiimme! Niitä on saatavana useissa eri väreissä, muodoissa ja variaatoissa. Meillä on esimerkiksi sokerikoristeita suosittujen sarjakuvien ja sarjakuvien kuvilla. Ja tiedätkö mikä on kaikkein parasta? Sokerikoristeitamme voidaan käyttää kakkujen lisäksi muffineille ja muille leivonnaisille. Vain mielikuvitus on rajana.

Tykkäätkö luoda omia koristeita? Suosittelemme tutustumaan ihanaan sokerimassaan. Sitä on saatavilla kaikenlaisissa väreissä, joten sinun ei tarvitse värjätä sitä itse. Monissa niistä on ihana vaniljan maku, mutta meiltä löytyy myös sokerimassaa muillakin jännittävillä mauilla, kuten suklaa, lakritsi, vadelma, suolattu kinuski, purukumi ja vaahtokarkki.

Entä sinä? Olethan huomannut ihanat strösselimme, joista löytyy monenlaisia värejä ja muotoja? Oikeanlaiset strösselit voivat todella tehdä ihmeitä leivonnaisten koristelussa. Synttärikuninkaalta löydät monenlaista strösseliä – noitahatuista lumihiutaleisiin.

 

841 tuotteet

Olet nähnyt 36 tuotetta 841 tuotteesta