• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Leivontatarvikkeet

Leivonta ja juhlat kulkevat usein käsi kädessä. Synttärikuninkaalta löydät laajan valikoiman leivontatarvikkeita, jotka tekevät leipomisesta hauskempaa ja helpompaa. Saatavilla on kaikkea kakkumuoteista ja kakkukynttilöistä leivontamixeihin ja strösseliin.

Suunnittelitpa sitten kakkujen, keksien tai muiden leivonnaisten leipomista, haluat lopputuloksen näyttävän hyvältä, eikö niin? Kätevien kakkumuottien avulla ainutlaatuisten leipomusten tekeminen on erittäin helppoa. Ja mikä on kaikkein parasta? Niitä on yhtä helppo käyttää kuin tavallisia muotteja.

Muoteista puheen ollen... olethan huomannut kätevät jäätelömuottimme? Se on täydellinen, jos haluat tehdä omia jäätelöitä tai cake popseja juhliin!

Etkö ole varma, miten haluat koristella leivonnaiset? Suosittelemme, että tutustut kategorian "Kakkukoristeet". Jos et löydä sieltä etsimääsi, meillä on myös laaja valikoima kakkukuvia, sokerimassaa, marsipaania ja kuorrutetta.

Meillä on myös laaja valikoima strösseleitä, joilla voit luoda leipomuksista syötäviä taideteoksia. Tai voit myös tehdä leivonnaiset ja antaa lasten hoitaa koristelun?

Eikö leipominen ole sinun juttusi...? FunCaken ihanilla leivontamixeillä voit leipoa brownieita, muffineja ja kakkuja – nopeasti ja helposti. Itse asiassa et edes tarvitse reseptiä. Tarvitset vain voita ja munia.

194 tuotteet

Kakkumuotti T-Rex

Kakkumuotti T-Rex

2,90 €
Kakkumuotti - Nalle

Kakkumuotti - Nalle

2,90 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 194 tuotteesta