• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kakunkoristeet

Aika alkaa miettiä kakkukoristeita? Olet tullut oikeaan paikkaan! Synttärikuninkaalta löydät kaiken kakkukynttilöistä hauskoihin kakkuhahmoihin eri väreissä, muodoissa ja kuvilla. Olitpa tehnyt oman kakun tai ostanut valmiin kaupasta, voit viedä kakun uudelle tasolle kauniilla kakkukoristeillamme. Monet kakkukoristeistamme ovat saaneet inspiraationsa elokuvista ja televisiosta, mutta meillä on myös kakkukoristeita muilla teemoilla, kuten jalkapallo, dinosaurukset tai yksisarviset.

Vinkki! Älä heitä kakkukoristeita pois, kun kakku on syöty. Monia kakkuhahmoja voidaan käyttää hauskoina koristeina lastenhuoneessa.

Syötävät kakkukoristeet

Haluaisitko mieluummin syötäviä koristeita? Ei hätää! Tältäkin osin meillä on paljon tarjottavaa. Sokerikoristeemme voivat piristää mitä tahansa kakkua! Ja ne voidaan syödä aivan kuten muukin kakku. Puhumattakaan kaikista mahtavista strösseleistä! Sokerikoristeita ja strösseliä voi tietysti käyttää myös muissa leivonnaisissa kuin kakkuissa.

Mietitkö, mitkä koristeet sopivat hyvin yhteen? Tutustu valmiisiin kakunkoristelusetteihin Lisää muita koristeita tai kakkukynttilöitä yhteensopivassa värissä tai teemassa, niin kakku saa persoonallisen ilmeen!

Suuri valikoima kakkukynttilöitä

Hauskojen kakkukoristeiden lisäksi meillä on myös suuri valikoima kauniita kakkukynttilöitä! Etsitkö kakkukynttilöitä lastenjuhliin? Suosittelemme tutustumaan kakkukynttilöihimme, joissa on suosittujen lastenelokuvien ja -sarjojen kuvioita! Suosittelemme myös numeron muotoisia kakkukynttilöitä! Ne ovat erittäin suosittuja ja sopivat yhtä hyvin syntymäpäiville kuin häihin ja muihin merkkipäiviin.

 

297 tuotteet

Olet nähnyt 36 tuotetta 297 tuotteesta