• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
 • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
 • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Näin järjestät taianomaiset yksisarvisjuhlat
Inspiraatiota

Näin järjestät taianomaiset yksisarvisjuhlat

Suunnitteletko syntymäpäiväjuhlia yksisarvisia rakastavalle lapsellesi? Haluatko yllättää hänet taianomaisilla yksisarvisjuhlilla? Seuraavassa parhaan vinkit yksisarvisjuhliin!

Koristelu ja kattaus yksisarvisteeman mukaisesti

Miten siis luoda taianomainen tunnelma yksisarvisjuhliin? Tässä parhaat vinkkimme!

 1. Täytä katto pastellinvärisillä ilmapalloilla. Ilmapalloihin kannattaa myös solmia niihin sopivat narut. Voit käyttää paketissa mukana tulevia tai korvata ne kimaltavalla serpentiinillä.  

 2. Toivota vieraat tervetulleeksi glitterillä ja yksisarvisilmapalloilla. Täytä pallot heliumilla, sido niihin narut ja kiinnitä naruihin painot. Aseta pallot oven lähelle.

 3. Koristele oviaukko kimaltavilla verhoilla.

 4. Peitä pöytä valkoisella pöytäliinalla ja koristele yksisarvisilla, kimaltavalla serpentiinillä ja timanttikonfetilla.

 5. Kata pöytä yksisarvisteemaisilla lautasilla ja mukeilla. Aseta jokaisen lautaselle yksisarvisnaamari tai yksisarvisen sarvi ja anna lasten eläytyä yksisarvisiksi!

Yksinkertaista ja herkullista juhlaruokaa yksisarvisjuhliin

Lasten juhlaruoat kannattaa pitää yksinkertaisina. Seuraavassa parhaat vinkkimme yksisarvisaiheisia juhlaruokia ja -juomia varten.

Yksisarvisaiheisia leikkejä ja pelejä lastenjuhliin

Tuntuuko sinusta vaikealta keksiä viihdyttävää ohjelmaa lapsille? Ei huolta, me autamme sinua! Olemme koonneet pienen listan erilaisista leikeistä ja peleistä, jotka sopivat erinomaisesti yksisarvisjuhliin!

 • Aseta sarvi yksisarviselle – se joka osuu lähimmäksi, voittaa!

 • Anna lasten tehdä itse yksisarvislimaa

 • Tee juhlatilasta tanssilattia ja anna lasten irrotella synttärisankarin suosikkimusiikin tahtiin

 • Kaiva esiin paperia, siveltimet ja vesivärit, ja anna lasten maalata sateenkaaria

 • Yksisarvispalapeli

Synttäripussit yksisarvisjuhliin

Yllätä lapset taianomaisilla synttäripusseilla tai miksei hauskoilla partyboxeilla! Valitsitpa sitten pussin tai boxin, voit täyttää ne karkeilla ja yhdellä tai useammalla pienellä lelulla. Seuraavassa ideoita hauskoista karkeista ja leluista, jotka sopivat erinomaisesti yksisarvisjuhlien synttäripussiin.

Saatat pitää myös tästä