• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Vinkkejä edullisiin lastenkutsuihin
Inspiraatiota

Vinkkejä edullisiin lastenkutsuihin

Kuka sanoi, että lastenjuhlien pitäisi maksaa maltaita?

Pidä juhlat kotona

Kun juhlat järjestetään kotona tai ulkotiloissa, säästät tilavuokran hinnan. Näin rahaa jää muuhun, kuten esimerkiksi koristeisiin!

Pidä juhlat pieninä

Rajaa siis vierasmäärää. Juhlikaa vain lähimpien perheenjäsenten ja ystävien kanssa.

Lähetä kutsut sähköisinä...

Saattaa kuulostaa tylsältä, mutta oikeastaan tärkeintähän on, että vieraat tietävät, koska heidän tulee saapua paikalle. Tekstiviesti on kätevin, mutta myös sähköposti toimii.

… tai anna lapsen tehdä omat kutsukortit

Jos sähköisten kutsujen lähettäminen tuntuu liian tylsältä vaihtoehdolta, anna päivänsankarin askarrella kutsut itse! Käytä hyödyksi kotoa löytyviä tarvikkeita, kuten paperia, kyniä, tarroja ja kimalletta – vain mielikuvitus on rajana!

Tee koristeet itse

Kuten edellisessäkin kohdassa, antakaa mielikuvituksen lentää ja tehkää myös koristeet itse!

Käytä ilmapalloja koristeluun

Ilmapallot tekevät juhlan! Unohda foliopallot, ilmapallokaareet ja heliumversiot, ja satsaa sen sijaan tavallisiin ilmapalloihin, joita on saatavilla myös monipakkauksissa. Luonnolliset pallot ovat synttärisankarin lempivärissä! Täydennä koristelua halutessasi liimatäplillä. Niillä saat juhlavat koristeet helposti, kun voit kiinnittää ilmapalloja seinään ja kattoon.

Valitse juhlien ajankohta fiksusti

Usko tai älä, mutta valitsemalla hyvän ajan juhlille voit säästää sievoisen summan rahaa. Pienimmille lapsille paras aika juhlille on usein ennen lounasta, kun taas isommille lapsille paras aika yleensä on lounaan ja päivällisen välillä. Kun järjestät juhlat lounaan ja päivällisen välissä, tarjoiluiksi riittävät herkut. Fiksua, eikö?

Valitse budjettiystävälliset tarjoilut

Mikä olisi edullista tarjottavaa juhliin? Tässä parhaat vinkkimme!

Popcornibaari

Tähän tarvitaan vain popcornia, erilaisia vaihtoehtoja maustamiseen (sekä suolaista että makeaa) ja jotain juotavaa. Vinkki! Mitä jos juhlissa katsottaisiinkin yhdessä elokuvaa?

Vohvelit/letut

Tarjoile hillon ja kermavaahdon kanssa. Ehkä juhlissa voitaisiin tarjoilla lettukakkua?

Jäätelöbaari

Tarjoile jäätelöä strösselin, suklaakastikkeen ja kotitekoisen marengin kanssa. Tarjoile jäätelö hienoista kulhoista tai laseista.

Jos haluat tarjoilla kunnon ruokaa, satsaa klassikoihin! 

Hampurilaislautanen

Todellinen klassikko ja lasten suosikki!

Hodarit

Tämän helpommaksi eivät tarjoilut tule!

Pasta ja jauhelihakastike/lasagne

Lasten suosikki, joten miksipä ei?

Kotitekoinen pizza/pizzapullat

Tarjoile pizzaa yksinkertaisilla täytteillä. Kinkku ja juusto ovat useimmiten lasten mieleen. Limun sijaan voit tarjoilla mehua.

Tee synttäripussit itse

Jos haluat antaa vieraille kiitoksena synttäripussit, askartele ne tavallisista paperipusseista, koristele lahjanauhalla ja hauskalla tarralla tai kortilla, jossa on lapsen nimi. Osta sen jälkeen irtokarkkeja pusseihin. Huomattavasti edullisempi vaihtoehto valmiille synttäripusseille!

Hanki tarvikkeet erikseen ja hyödynnä alennusmyynnit

Muista alennusmyynnit! Jos mahdollista, osta tarvikkeet useammassa pienessä erässä kuukauden aikana. Näin saat jaettua kustannuksia useammalle ostoskerralle.
Saatat pitää myös tästä