• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Lattia on laavaa
Juhlapelejä

Lattia on laavaa

Lattia on laavaa -leikissä kaikki voivat olla mukana. Leikki sopii niin ulko- kuin sisätiloihinkin, ja sen säännöt voidaan mukauttaa lasten iän mukaan. Hauskaa on varmasti! Lue säännöt alta:

Leikin säännöt:

Leikki alkaa, kun huoneessa oleva aikuinen huutaa ”Lattia on laavaa”. Tämän jälkeen lapsilla on 5 sekuntia aikaa päästä pois lattialta. He voivat hypätä, kiivetä, juosta – kaikki keinot laavalta pelastautumiseen ovat sallittuja! 5 sekunnin jälkeen lattialla seisova henkilö putoaa pelistä. Leikki jatkuu samalla tavalla, kunnes jäljellä on vain yksi voittaja.

Leikin soveltaminen pikkulapsille

Jos pelaajat ovat pieniä, voit mukauttaa leikin heille sopivaksi seuraavasti: aseta lattialle vilttejä ja tyynyjä. Lasten tehtävä on hypätä tyynyltä/viltiltä toiselle.

Yhdistä huvi ja hyöty

Leikin lomassa lapsia voi samalla opettaa tunnistamaan numeroita ja lukuja! Laavalta pelastavien tyynyjen ja vilttien sijaan käytä papereita, joille kirjoitat lukuja tai numeroita. Asettele sitten paperit sattumanvaraiseen järjestykseen huoneeseen niin, että ne ovat noin yhden askeleen päässä toisistaan. Huuda sitten luku tai numero, jonka luokse lasten pitää löytää – astumatta tietenkään lattialle!
Kalaslek Golvet är lava

Saatat pitää myös tästä