• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/candy-header.jpg

Karkkibuffet

Me Synttärikuninkaalla tiedämme, että karkkibuffet on paljon enemmän kuin vain valikoima makeisia ja naposteltavia. Se on kokemus, joka yhdistää ja ilahduttaa kaikenikäisiä vieraita. Siksi karkkibuffet-kategoriamme on erityisesti suunniteltu auttamaan sinua luomaan vastustamaton buffet, josta tulee juhlien keskipiste.

Riippumatta siitä, suunnitteletko lastenjuhlia, häitä, babyshowereita tai vain tapaamista ystävien ja perheen kesken, meiltä löytyy kaikki tarvikkeet ja herkut, joita tarvitset vaikuttavan buffetin järjestämiseen.

Klassisia karkkikulhoja, tyylikkäitä karkkikauhoja sekä koristeellisia herkkulaatikoita ja teematelineitä. Valikoimamme varmistaa, että karkkibuffetista tulee ainutlaatuinen ja koristeellinen.

Mutta mitä olisi buffet ilman karkkia? Siksi tarjoamme myös laajan valikoiman makeisia, jotka sopivat täydellisesti karkkibuffetiin. Valitse omasi viinikumien, suklaan, lakritsin ja monen muun joukosta luodaksesi monipuolisen ja houkuttelevan buffetin, joka miellyttää kaikkia vieraita.

41 tuotteet

Karkkikauha - Kulta

Karkkikauha - Kulta

2,49 €
Karkkikauha - Hopea

Karkkikauha - Hopea

2,49 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 41 tuotteesta