• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/candy-header.jpg

Pussit karkeille

Me Synttärikuninkaalla muutamme jokaisen pussin juhlaksi jo itsessään. Karkkipussikategoriamme on täynnä suosittuja makuja ja merkkejä. Saatavilla on jokaiselle jotain. Makeasta suolaiseen ja ihanaan kirpeään – ja kaikkeen siltä väliltä.

Täällä sekä klassiset suosikit että uudet jännittävät maut kohtaavat harmonisesti, valmiina maisteltaviksi. Valmiit karkkipussit ovat täydellisiä kaikkiin tilaisuuksiin. Olitpa sitten suunnittelemassa lastenjuhlia, etsimässä täydellistä lahjaa tai haluat vain nauttia erilaisista karkeista – meiltä löytyy juuri se mitä tarvitset.

Haribon Nappar -karkin eri mauissa ovat aina hitti, mutta tarjoamme myös paljon erilaisia karkkipusseja ainutlaatuisella ja hauskalla sisällöllä. Ne tekevät jokaisesta tilaisuudesta hieman herkullisemman.

Meillä on lisäksi laaja valikoima tyhjiä karkkipusseja, jotka tunnetaan myös nimellä juhlapussit. Näitä on saatavilla monenlaisissa teemoissa ja eri kuvilla. Kaikkea LEGO Ninjagosta ja Spidermanista yksisarvisiin ja dinosauruksiin.

Ne antavat sinulle mahdollisuuden luoda persoonallinen silaus juhliin. Täytä ne valitsemallasi karkilla valikoimastamme ja lisää joukkoon muutama muu yllätys, kuten pieni lelu, tarroja tai kertakäyttötatuointi. Voit jakaa pussit laittamalla lapset etsimään niitä hauskassa leikissä tai järjestetä klassinen onkimisleikki.

224 tuotteet

Pingviini Sekoitus 130 grammaa
Nyhet
Discount

Pingviini Sekoitus 130 grammaa

2,29 €
2,99 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 224 tuotteesta