• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Joulu

Joulukoristelu on suosittu perinne ja monilla meistä on laatikoita täynnä joulukoristeita odottamassa esiin kaivamista. Ne tuovatljuhlallista tunnelmaa kodin jokaiseen huoneeseen. Osoitteesta Synttärikuningas.fi löytyy klassisia joulukoristeita, kuten joulusukkia ja joulutähtiä. Etsitkö tavallisesta poikkeavia joulukoristeita? Tutustu upeisiin ilmapallokuusiin! Entä sinä? Katso kauniit jouluiset kertakäyttötuotteet. Kauniiden lautasten ja pahvimukien avulla on helppo kutsua koko perhe koolle ilman, että sinun tarvitsee tiskata jälkikäteen.

Jouluaskartelua isoille ja pienille

Jouluiset askartelut ovat toinen suosittu perinne, josta nauttivat niin pienet kuin vanhammatkin. Kokoa siis koko perhe yhteen hauskan askartelun merkeissä? Osoitteesta Synttärikuningas.fi löydät hauskoja jouluaskarteluja sekä aikuisille että lapsille. Ei mielikuvitusta? Ei hätää! Tutustu DIY-askartelusetteihimme – saatavilla on paketteja, joissa on kaikkea lumiukoista söpöihin tontuihin, joita sinä ja lapset voitte tehdä yhdessä.

Kutsu tonttu teille

Viime vuosina on tullut yhä suositummaksi, että ilkikurinen pikkutonttu muuttaa asumaan juuri sopivasti adventtiaikaan. Aika antaa tontun muuttaa teille? Katso kaikki hauskat tonttutarvikkeemme! Täältä löydät kaiken tonttuovista yksinkertaisiin tarvikkeisiin, joita saatat tarvita. Tietenkin olemme myös koonneet listan hauskoista askarteluvinkeistä ja tehtävistä.

Joululeivonta - maukas perinne

Leivotko jouluksi? Suosittelemme tutustumaan leivontavalikoimaamme. Löydät kaiken käytännöllisistä leivontavälineistä ja piparimuoteista herkulliseen ja maukkaaseen sokerimassaan eri väreissä, joilla voit koristella jouluherkkuja ja muita leivonnaisia.

Joulujuhlien aika?

Tutustu juhlaviin ilmapalloihimme! Meiltä löytyy kaikkea juhlallisista folioilmapalloista värikkäisiin ilmapallokuusisetteihin.

262 tuotteet

Tonttukyltti

Tonttukyltti

2,59 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 262 tuotteesta