• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Askartelusetti - Talvi
Askartelusetti - Talvi
Askartelusetti - Talvi
Askartelusetti - Talvi

Askartelusetti - Talvi

Tuotenro:977445
9,90 €

Varastotuote:8 st

  • Toimitusaika 4-6 arkipäivää
  • lmainen toimitus yli 60 € tilauksiin

Kuvaus

Sisältää: Sticky Base, paljetteja, pompomeja, glitter- ja metallipaperia, hohtavaa paperia, glitter-askartelupunoksia, hehkuvaa sellofaania, itsekiinnittyviä silmiä, hopeanaruja ja koristekumisydämiä glitterillä.

Perussetti, jossa on sekoitus erilaisia luovia teematuotteita, jotka kannustavat mielikuvituksen käyttöön ja luovuuteen. Täydellinen lisä yhdistettynä muihin perustuotteisiin ja -esineisiin. Luova inspiraatio tuulee pakkauksen mukana.

Voit käyttää pussin sisältöä monin eri tavoin. Käytä materiaaleja esimerkiksi vapaaseen leikkiin ja mielikuvitukseen, Tee hahmoja tai koristele erilaisia esineitä, kuten kierrätysmateriaaleja, wc-paperirullia, maitotölkkejä ja vastaavia pompomeilla, askartelupunoksilla ja muilla hauskoilla askartelutarvikkeilla, jotka löydät tästä setistä. Voit myös käyttää pakkauksen sisällä olevia erilaisia ​​sabluunoita ja käyttää sitä leikkaa ja liimaa -askarteluun. Lyhyesti sanottuna todella hyvä setti monia hyödyllisiä perusmateriaaleja luovuuteen. Pakkaus sisältää myös Sticky Basen, joka on monikäyttöliima ja mallinnusliima yhdessä. Sticky Base -liimaa voidaan levittää sormilla kaikille imukykyisille pinnoille ja mattapinnoille, kuten paperille, pahville, puulle, pompomeille, askartelupunoksiin ja vastaaville.

sis. inspiraatio, sis. sabluunat