• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Babblarna Synttärit

Babblarna Synttärit

Yllätä lapset värikkäillä Babblarna-juhlilla! Synttärikuninkaalta löydät kaiken, mitä tarvitset järjestääksesi ikimuistoiset Babblarna-juhlat. Saatavilla on kaikkea värikkäistä ilmapalloista ja koristeista käytännöllisiin kattaustarvikkeisiin, joissa on Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda ja Doddo. Ja arvaa mitä? Meiltä löytyy myös valikoima hauskoja Babblarna-leluja, jotka ovat täydellisiä syntymäpäivälahjoja.

Leivotko juhlia varten? Tutustu hauskoihin leivontatarvikkeisiimme! Saatavilla on strösseleitä, sokerimassaa ja Deco Melts -koristeita useissa eri väreissä. Täydelliset leivontatuotteet värikkäisiin Babblarna-juhliin!

Mikä Babblarna on?

Lapset epäilemättä rakastavat Babbaa, Bibbiä ja muita värikkäitä Babblarna-hahmoja, mutta mikä Babblarna oikein on? Katsotaanpa tarkemmin!

Babblarna on kielikoulutusmateriaali, jonka on luonut kirjailija Anneli Tisell yhteistyössä Irene Johanssonin (Karlstadsmodellenin perustaja), Ola Schubertin (animaattori ja kuvittaja), Hannes Hagstrandin (kuvittaja), Johan Raskin ja Hasse Sjölanderin (säveltäjät) kanssa.

Hahmot, jotka toimivat perustana tämän päivän Babblarna-hamoille julkaistiin vuonna 1990 ja Tisell, Schubert ja Hagstrand päivittivät ne vuonna 2006. Sen jälkeen hahmot saivat uusia muotoja ja värejä. Mutta mikä Karlstadmodellen tarkalleen ottaen on? Kyllä, se on koulutusmalli henkilöille, joilla on kieli-, puhe- tai kommunikaatiovaikeuksia. Johanssonin hahmot Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda ja Doddo kehitettiin 1980-luvulla, jotta lapset oppisivat eri kieliäänteitä. Lapsia pyydettiin jäljittelemään Babblarna -hahmojen ääniä/nimiä ja oppimaan näin käyttämään äänteitä ja melodiaa omalla kielellään.

Nykyään konseptia käytetään opetustoiminnassa monissa esikouluissa, ja Babblarna YouTube -kanavalla on (11.11.2022) 445 000 tilaajaa ja lähes MILJARDI katselukertaa!

210 tuotteet

Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 210 tuotteesta