• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Lastenkutsujen teemat

Me Synttärikunkaalla rakastamme lastenjuhlia ja haluamme, että valikoimastamme löytyy kaikki, mitä tarvitset upeiden juhlien järjestämiseen. Olemme jakaneet tuotteemme erilaisiin juhlateemoihin, jotta löydät kaiken tarvittavan lastenkutsuille helposti. Näin löydät nopeasti ja helposti kaiken, mikä sopii valitsemaasi teemaan. Se auttaa myös antamaan ideoita seuraavia juhlia varten.

Monet teemoistamme perustuvat suosittuihin elokuviin ja sarjoihin. Toiset teemat keskittyvät enemmän kiinnostuksen kohteisiin, kuten eläimiin tai eri urheilulajeihin. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät varmasti täydellisen teeman seuraaville lastenkutsuille. Suurissa juhlissa voi olla hauskaa

valita kaksi tai useampi teema. Valitse esimerkiksi muutama erilainen supersankari- tai eläinteema ja anna juhlien lapsille mahdollisuus valita suosikkinsa. Lastenkutsujen teematuotteiden valikoimasta löytyy lautasia, mukeja, servettejä, ruokailuvälineet ja muut käytännölliset tarvikkeet. Valikoimassa on myös erilaisia koristeita, kuten lippuviirinauha, konfetteja, ilmapalloja ja kakkuhahmoja. Jos haluat viedä juhlat seuraavalle tasolle, saatavilla on myös naamiaisasuja, jotka sopivat täydellisesti teemaan.

Lastenkutsuille kuuluu yleensä syötävää, joten valikoimassa on myös sopivia makeisia. Tai haluatko koota pienen pussillisen herkkuja kaikille juhlijoille? Voit jakaa pussit joko kakun syömisen jälkeen tai kun kaikkien vieraiden on aika lähteä kotiin. Saatavilla on myös pieniä leluja ja muita tuotteita edulliseen hintaan, jotka voidaan antaa karkkien mukana.

Toivomme, että löydät etsimäsi tai saat hyviä vinkkejä hauskojen lastenkutsujen järjestämiseen. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä sähköpostitse. Löydät sähköpostiosoitteen asiakaspalvelusivultamme.