• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Spiderman Synttärit

Spiderman Synttärit

Kutsu ystävät todella siisteihin Spiderman-juhliin! Synttärikuninkaan valikoimasta löydät kaiken, mitä tarvitset Spiderman-teeman lastenjuhliin. Täältä löydät siistejä lautasia, pahvimukeja ja servettejä Spiderman-teemalla. Meillä on myös suuri valikoima ilmapalloja ja muita hauskoja koristeita, jotka sopivat täydellisesti Spiderman-teemaan!

Tutustu valmiisiin juhlasetteihimme! Ne sisältävät kaiken, mitä tarvitset hauskojen Spiderman-juhlien järjestämiseen. Sinun tarvitsee vain valita setin koko. Juhlasetin lisäksi tilaukseen on hyvä lisätä hienoja ilmapalloja, koristeita, juhlapusseja, makeisia ja leivontatarvikkeita.

Tarvitsetko vinkkejä ja ideoita Spiderman-juhliin?

Hienoja uutisia! Synttärikuninkaalta löydät hienoja juhlatarvikkeita Spiderman-teeman juhlia varten. Katso myös opas, joka on täynnä vinkkejä ja ideoita, joiden avulla voit viedä Spiderman-juhlat seuraavalle tasolle. Kiinnostuitko? Katso täältä: Hauskoja ideoita supersankariteeman synttäreille.

Mistä Spiderman kertoo?

Stan Leen ja Steve Ditkon luoma Spiderman on tarina nörttiteini Peter Parkerista, jota radioaktiivinen hämähäkki puree koululuennolla. Purema antaa hänelle hämähäkin kaltaisia yliluonnollisia voimia. Parker saa muun muassa yliluonnollisia voimia, ketteryyttä, joustavuutta ja reaktiokykyä. Ja näin supersankari on syntynyt! Entä hämähäkinseitti? Lopulta hän onnistuu valmistamaan verkkoa, jota hän käyttää liikuessaan New Yorkin korkeiden rakennusten ympärillä.

Uransa alussa Spiderman taistelee pääasiassa ryöstäjiä, murtovarkaita ja muita tavallisia rikollisia vastaan. Lopulta hän kohtaa kuitenkin enemmän vastustajia, kuten tohtori Octopus, Vulture, Electro ja Sandman.

Mutta Peter Parkerilla on myös tavallinen elämä opiskelijana, jota hän joutuu miettimään. Hän on esimerkiksi salaa rakastunut Mary Jane Watsoniin, josta lopulta tulee hänen tyttöystävänsä. Salaisen supersankarielämänsä lisäksi Parker työskentelee valokuvaajana Daily Bugle -sanomalehdelle, eikä ole mikään yllätys, että suurin osa hänen tuloistaan tulee Spidermanin kuvista.

 

163 tuotteet

Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €
Partybox punainen

Partybox punainen

0,89 €
Mini Mix 70 grammaa

Mini Mix 70 grammaa

2,29 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 163 tuotteesta