• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Sateenkaari Synttärit

Suunnitteletko sateenkaariteemaisia juhlia? Tervetuloa tutustumaan värikkääseen Rainbow Party -teemaan! Täältä löydät kattaustarvikkeita ja koristeita sateenkaaren kaikissa väreissä. Haluaisitko koristella juhlapaikan ilmapalloilla, viirinauhoilla ja muilla juhlallisilla koristeilla keltaisen, punaisen, vihreän ja sinisen sävyissä? Ja kattaa pöydän lautasilla, jotka näyttävät pieniltä sateenkaarilta? Ei hätää, meiltä löydät kaiken tarvitsemasi! Entä sinä? Muistahan myös herkut? Synttärikuningas.fi -sivustolta löydät muffinivuokia eri väreissä – miksi et siis tekisi sateenkaarimuffinsseja? Tietenkin meillä on myös kakkukynttilöitä, sokerimassaa ja strösseliä sateenkaari-teeman juhlia varten.

Mietitkö miten viihdyttää lapsia juhlissa? Yllätä sateenkaaripinatalla! Täytä piñata makeisilla ja pienillä leluilla. Ripusta piñata sopivaan paikkaan ja anna lasten vuorotellen lyödä piñataa. Älä unohda silmäsiteitä. Lupaamme, että innostus on katossa kun piñata hajoaa ja pienet yllätykset putoavat ulos!

Tarvitsetko lisää inspiraatiota juhlien viihdettä ja aktiviteetteja varten? Tutustu inspiraatiosivuumme! Täältä löydät muun muassa Donitsinaru ja Lattia on laavaa-pelejä.

133 tuotteet

Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 133 tuotteesta