• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Batman Synttärit

Batman Synttärit

Järjestä syntymäpäiväjuhlat Batman-teemalla! Synttärikuningas tarjoaa laajan valikoiman hauskoja juhlatarvikkeita, joiden avulla voit järjestää todella hienot Batman-juhlat. Löydät valikoimasta kaikkea upeista lautasista, serveteistä ja mukeista kutsukortteihin ja tyylikkäisiin juhlatarvikkeisiin – tietysti upeilla Batman-kuvioilla. Onko kyseessä naamiaiset? Tyylikkäiden Batman-naamiasujen avulla lapset voivat nopeasti ja helposti muuttua Batmaniksi päivän ajaksi!

Haluatko välttää miettimistä ja saada tarvitsemasi yhdessä paketissa? Ehkä valmis Batman-juhlasetti sinua varten? Pakkaukset sisältävät ilmapalloja, pöytäliinoja, lautasia, mukeja ja servettejä, jotka on valikoitu sopimaan täydellisesti Batman-juhliin!

Tarvitsetko inspiraatiota Batman-teeman juhliin?

Tutustu inspiraatiosivuumme! Sieltä löydät postauksen, joka on täynnä "Hauskoja ideoita supersankari-aiheisiin lastenjuhliin".

Kuka on Batman?

“I am Batman.” Ei vaan, vitsit sikseen. Batman, tai Lepakkomies, kuten hänet myös tunnetaan, on supersankari, jonka käsikirjoittaja Bill Finger ja taiteilija Bob Cane loivat vuonna 1939.

Usko tai älä, Batman on pohjimmiltaan tavallinen ihminen, jolla ei ole supervoimia. Tämä on suhteellisen ainutlaatuista DC-universumin supersankareiden keskuudessa. Batmanin takana on nero ja miljardööri Bruce Wayne, joka päättää omistaa elämänsä rikollisuuden torjunnalle Gotham Cityssä sen jälkeen, kun ryöstäjä murhasi hänen vanhempansa.

Vannottuaan kostavansa vanhempiensa kuoleman ja taistelevansa rikollisuutta vastaan Bruce palaa kotikaupunkiinsa Gotham Cityyn ja naamioituu ihmislepakoksi. Ja Batman on syntynyt.

171 tuotteet

Olet nähnyt 36 tuotetta 171 tuotteesta