• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Sonic The Hedgehog

Sonic The Hedgehog

Kutsu ihmiset vauhdikkaisiin Sonic The Hedgehog-synttärijuhliin! Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset Sonic-teeman juhlia varten. Meillä on servettejä, pahvimukeja ja lautasia Sonic The Hedgehog -kuvilla. Tietenkin olemme myös täydentäneet teemaa yhteensopivilla ilmapalloilla, viirinauhoilla, serpentiinillä ja muilla hauskoilla juhlatarvikkeilla.

Mikä on Sonic The Hedgehog?

Sonic The Hedgehog tunnetaan ehkä parhaiten Segan luomasta samannimisestä japanilaisesta tv-pelistä. Pelissä Sonic, antropomorfinen sininen siili, taistelee hullua tiedemiestä, pahaa tohtori Eggmania vastaan. Mutta Sonic on olemassa myös elokuvana, sarjakuvana ja piirrettynä tv-sarjana.

Ensimmäinen Sonic-peli julkaistiin Sega Genesisille vuonna 1991 kilpailemaan Nintendon maskotin Super Marion kanssa. Itse asiassa Sonic auttoi Segaa nousemaan yhdeksi johtavista videopeliyhtiöistä neljännen sukupolven videopelikonsolien aikana 90-luvun alussa.

Sonic on Segan lippulaivatuote, jota on myyty yli 140 miljoonaa kappaletta (2016). Lisäksi peli on tuottanut huimat 6 biljoonaa dollaria! (2020).

207 tuotteet

P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 207 tuotteesta