• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Minecraft Synttärit

Minecraft Synttärit

Minecraft Party – täydelliset juhlat Minecraftin pelaajille! Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset todella hienojen Minecraft-juhlien järjestämiseen. Minecraft-teeman lautasten lisäksi meillä on neliönmuotoisia lautasia ja tyylikkäitä pahvimukeja väreissä, jotka sopivat täydellisesti Minecraft-teeman lastenjuhliin.

Löydät valikoimasta tietysti myös tyylikkäitä lateksipalloja vihreän, ruskean ja mustan sävyissä, jotka sopivat täydellisesti Minecraft-juhliin. Haluatko viedä juhlakoristeet seuraavalle tasolle? Tee upea ilmapalloseinä Creeper-teemalla? Se vaatii hieman luovuutta ja kärsivällisyyttä, mutta siitä tulee varmasti juhlien suosikkielementti.

Saatavilla on myös piñatoja Minecraft-juhlia varten! Sopisiko teille Mr Pixel muotoinen piñata? Tai sellainen, joka näyttää vihreältä pikseliltä? Valitse suosikkisi, täytä se makeisilla ja pienillä leluilla, ripusta narulla kattoon ja anna juhlavieraiden vuorotellen yrittää rikkoa se. Karkit ja pienet lelut piñataa varten? Löydät nekin täältä meiltä!


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä saatavilla on myös laaja valikoima hienoja tuotteita, jotka ovat täydellinen syntymäpäivälahja Minecraftin pelaajalle. Valikoimassa on lamppuja, legoja ja Minecraft-palapelejä.


Tarvitsetko vinkkejä ja ideoita Minecraft-juhliin?

Suosittelemme tutustumaan juhlaoppaaseemme: Minecraft-juhlat: ultimaattiset juhlat Minecraftin pelaajille.

Löydät sieltä kaiken koristelu- ja kattausvinkkeistä peleihin ja aktiviteetteihin Minecraft-teeman juhliin.

Mikä on Minecraft?

Minecraft on Markus Perssonin ja Mojang-yrityksen kehittämä tietokonepeli. Yksinkertaisesti sanottuna Minecraft on eräänlainen digitaalinen Lego. Ohjaat pelaajaat avoimessa maailmassa, joka koostuu erilaisista 3D-lohkoista. 3D-palikoita voi sijoittaa ja tuhota ja pelaajan on hankittava ruokaa ja turvaa selviytyäkseen. Peliä voi pelata yksin tai ystävien kanssa.

220 tuotteet

Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €
Mini Mix 70 grammaa

Mini Mix 70 grammaa

2,29 €
Gaming Party Slime

Gaming Party Slime

1,89 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 220 tuotteesta