• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Pokémon Synttärit

Pokémon Synttärit

 

Juhli syntymäpäivää hauskoilla Pokémon-juhlilla Meiltä löydät kaiken tarvittavan Pokémon-juhlia varten. Miten olisi lautaset, pahvimukit ja servetit värikkäillä Pokémon-kuvioilla? Meillä on tietenkin myös ilmapalloja ja muita hauskoja pokémon-juhlakoristeita!

Mietitkö mitä kaikkea tarvitset juhliin? Älä huoli, me autamme sinua! Valmiit juhlasetti sisältävät kaiken, mitä tarvitset värikkäiden Pokémon-juhlien järjestämiseen. Sitten voit lisätä tilaukseen hauskoja juhlapusseja tai -rasioita, makeisia, leluja, koristeita ja jännittäviä leivontatarvikkeita. Ja arvaa mitä? Saatavilla on myös hauskoja esineitä, jotka sopivat täydellisesti syntymäpäivälahjaksi niille, jotka rakastavat Pokemonia.

Mikä on Pokémon?

Pokémon, joka tunnetaan myös nimellä Pocket Monster, on japanilainen mediasarja, jonka Satoshi Tajiri loi 90-luvun puolivälissä. Nykyään Pokémon on saatavilla Nintendon peleinä, tv-sarjoina, elokuvina, keräilykorttipeleinä, sarjakuvina jne. Mutta mikä Pokémon oikein on? Katsotaanpa tarkemmin!

Pokémon on olentotyyppi, jota on kaiken muotoisia ja kokoisia. Osa elää luonnossa ja osa ihmispartneriensa, niin sanottujen kouluttajien kanssa. Pokémon-maailmassa on nykyään satoja tunnettuja pokémoneja, mutta monia tuntemattomia olentoja on luultavasti vielä löytämättä.

209 tuotteet

Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 209 tuotteesta