• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
LEGO Ninjago Synttärit

LEGO Ninjago Synttärit

Järjestä hauskat juhlat, joissa teemana onLloyd, Kai, Jay ja muut LEGO Ninjago ninjat! Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset Lego Ninjago -juhliin! Saatavilla on ilmapalloja, koristeita, juhlahattuja ja käytännöllisiä kertakäyttötarvikkeita LEGO Ninjago -kuvilla. Meillä on tietysti myös laaja valikoima hauskoja LEGO Ninjago -rakennussettejä, jotka sopivat täydellisesti syntymäpäivälahjoiksi.

Mikä on LEGO Ninjago?

LEGO Ninjago on vuonna 2011 luotu LEGO-teema. LEGO Ninjago -rakennussetit perustuvat tietokoneanimaatiosarjaan Ninjago. Sarja ja tuotteet on luotu toimimaan rinnakkain ja jokaisella Ninjago-sarjan kaudella lanseerataan uusia LEGO-rakennusettejä.

Tuotemerkki "Ninjago" on yhdistelmä sanoista "LEGO" ja "ninja". LEGO Ninjagon keskiössä on kuuden teini-ikäisen ninjan ryhmä. Ryhmän johtaja on legendaarinen vihreä ninja Lloyd Garmadon. Tarina sijoittuu Ninjagon kuvitteelliseen maailmaan, joka on saanut vaikutteita Itä-Aasian kulttuurista. Täällä ninjoja koulutetaan kuvitteellisessa taistelulajissa, Spinjitzussa, jossa he oppivat taistelemaan vastustajiaan vastaan.

154 tuotteet

Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €
Partybox punainen

Partybox punainen

0,89 €
Mini Mix 70 grammaa

Mini Mix 70 grammaa

2,29 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 154 tuotteesta