• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Frozen Synttärit

Frozen – Huurteinen seikkailu Synttärit

Disney-hitti Frozen on monien lasten suursuosikki, joten harkitse Frozen-teeman syntymäpäiväjuhlia? Synttärikuninkaalta löydät paljon upeita juhlatarvikkeita, jotka sopivat täydellisesti Frozen-juhliin! Valikoimassamme on valmiita juhlasettejä, kauniita lautasia, koristeita ja ilmapalloja, joissa on Elsa ja muita Frozen-hahmoja. Saatavilla on tietenkin myös kakkukuvia ja muita hauskoja leivontatarvikkeita!

Tarvitsetko inspiraatiota Frozen-teeman lastenjuhliin?

Ei hätää! Olemme koonneet oppaan, jossa on paljon vinkkejä ja ideoita Frozen-juhliin! Mistä oppaan löytää? Löydät sen täältä: Tervetuloa taianomaisiin Frozen-juhliin!

Mikä Frozenin tarina on?

Frozen kertoo kahdesta prinsessasta: Elsasta (8-vuotias) ja Annasta (5-vuotias), jotka elävät ihanaa elämää Arendalin kuningaskunnassa. Elsalla on taikavoimia, joiden avulla hän voi kutsua lunta ja muuttaa asioita jääksi.

Eräänä iltana sisarusten leikkiessä Elsa vahingossa satuttaa Annaa jäätaikuudellaan. Tämän seurauksena kuningas ja kuningatar tekevät jyrkän päätöksen: Elsa ja Anna suojataan ulkomaailmalta, kunnes Elsa on oppinut hallitsemaan voimiaan ja valtakunnan portit pidetään suljettuina. Peläten satuttavansa Annaa Elsa viettää suurimman osan ajastaan huoneessaan. Hän ei halua edes puhua siskolleen, mikä saa heidän suhteensa huonontumaan.

Teini-ikäisenä Elsa ja Anna menettävät vanhempansa merimyrskyssä. Elsan 21-vuotissyntymäpäivänä on aika kruunata hänet kuningattareksi. Anna on innoissaan siitä, että valtakunta avataan uudelleen yleisölle ja että hän saa vihdoin tavata taas ihmisiä! Mutta ennen kaikkea hän odottaa innolla Elsan tapaamista ja asioiden selvittämistä.

Kruunajaisseremonian aikana Anna tapaa Eteläsaarten hurmaavan prinssi Hansin. He rakastuvat ja Hans kosii Annaa, joka vastaa myöntävästi. Kun Anna ja Hans pyytävät Elsalta lupaa mennä naimisiin, sisarukset joutuvat riitaan, joka päättyy siihen, että Elsa paljastaa vahingossa taikavoimansa... kaikkien vieraiden edessä. Elsa pakenee valtakunnasta paniikissa ja hänen vapauttamansa voimat tuovat maahan ikuisen talven. Anna lähtee etsimään Elsaa toivoen voivansa tuoda hänet takaisin ja pysäyttää ikuisen talven. Ja tästä koko Frozen-seikkailu todella alkaa...

200 tuotteet

Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €
Lasilusikat 8 kpl

Lasilusikat 8 kpl

2,90 €
Mini Mix 70 grammaa

Mini Mix 70 grammaa

2,29 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 200 tuotteesta