• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Avengers Synttärit

Avengers Synttärit

Pam! Juhli syntymäpäivääsi Avengeristä tuttujen Rautamiehen, Kapteeni Amerikan, Hulkin, Thorin, Mustan Lesken ja Haukansilmän kanssa! Synttärikuninkaalta löydät kaiken, mitä tarvitset todellisten supersankarijuhlien järjestämiseen. Valikoima sisältää tyylikkäitä lautasia, pahvimukeja ja servettejä upeilla Avengers-kuvilla. Entä sinä? Tietenkin meiltä löytyy myös koristeita, ilmapalloja ja hauskoja leivontatarvikkeita, joita varmasti arvostavat sekä synttärisankari että Avengers-teeman juhlien vieraat!

Vinkkejä ja ideoita Avengers-teeman lastenkutsuja varten

Juhlapäivä lähestyy, kutsukortit on lähetetty ja juhlatarvikkeet ovat valmiina, mutta mitä tarjoillaan Avengers-juhlissa? Entä millä viihdyttää lapsia juhlissa? Älä huoli, me autamme sinua! Oppaastamme "Hauskoja ideoita supersankariteeman synttäreille" löydät paljon vinkkejä ja ideoita, jotka sopivat täydellisesti Avengers-juhliin!

Mikä on Avengers?

Kun kuulet sanan Avengers, saatat ajatella Marvelin supersankarielokuvaa The Avengers, joka sai ensi-iltansa vuonna 2012. Elokuva "The Avengers" on Marvel Cinematic Universe -sarjan kuudes elokuva, joka kertoo supersankariryhmästä, johon kuuluvat Rautamies, Kapteeni Amerikka , Hulk, Thor, Musta Lesi ja Haukansilmä. Jatko-osa Avengers- Age of Ultron sai ensi-iltansa keväällä 2015. Mutta tiesitkö, että idea Avergers-supersankareista syntyi 60-luvulla? Avengers-hahmot ilmestyvät omissa sarjakuvissaan, jotka ovat luoneet Stan Lee ja Jack Kirby ja jonka julkaisee Marvel Comics. Sarjaa julkaistaan sanomalehtenä Yhdysvalloissa, mutta Suomessa sitä on julkaistu vain satunnaisesti.

158 tuotteet

Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €
Partybox punainen

Partybox punainen

0,89 €
Mini Mix 70 grammaa

Mini Mix 70 grammaa

2,29 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 158 tuotteesta