• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Super Mario Bros

Super Mario Bros Juhlatarvikkeet

Super Mario -teemaisia juhlia? Olet tullut oikeaan paikkaan! Synttärikuningas tarjoaa laajan valikoiman hauskoja Super Mario -teeman juhlatuotteita. Löydät valikoimasta kaikkea siisteistä mukeista, lautasista ja serveteistä juhlakoristeisiin ja ilmapalloihin. Kyllä, meiltä löytyy jopa valmis Super Mario -juhlasetti. Tietenkin meillä on myös paljon makeisia ja jännittäviä leivontatarvikkeita!

Osoitteesta Synttärikuningas.fi löydät juhlatarvikkeiden lisäksi myös suuren valikoima lisensoituja Super Mario -tuotteita, jotka ovat täydellisiä syntymäpäivälahjoja! Valikoimasssa on siistejä lamppuja, palapelejä ja Super Marion ihania pehmoleluja.

Etsitkö inspiraatiota Super Mario -teeman lastenjuhliin?

Olet tullut oikeaan paikkaan! Täältä Synttärikuninkaalta löydät hauskoja juhlatarvikkeita, sekä runsaasti inspiraatiota inspiraatiosivultamme. Itse asiassa olemme koonneet kokonaisen oppaan, joka sisältää parhaat vinkkimme vauhdikkaiden ja hauskojen Super Mario -juhlien järjestämiseen! Kiinnostuitko? Katso: Tervetuloa vauhdikkaisiin Super Mario -juhliin.

Mikä on Super Mario?

Super Mario Bros on Nintendo Entertainment Systemille vuonna 1985 julkaistu tietokone- ja tv-peli. Mutta tiesitkö, että Marion loi Shigeru Miyamoto ja että se ilmestyi ensimmäisen kerran Donkey Kong -pelissä? Ja että Marion alkuperäinen nimi oli Jumpman?

Super Marion lyhyt tarina

Sienivaltakuntaan on tunkeutunut pahojen kilpikonnien heimo nimeltä Koopat. Asukkaat ovat muuttuneet lohkareiksi ja tiiliksi ja Sienikuningaskunta on rappeutumassa. Ainoa, joka voi palauttaa valtakunnan, on prinsessa Toadstool (myöhemmin Peach), sienikansan kuninkaan tytär. Valitettavasti prinsessan on siepannut suuri kuningas Koopa (myöhemmin tunnettu nimellä Bowser). Ja juuri tässä kohtaa Super Mario tulee kuvaan mukaan. Sankari Mario saa tietää sienikansan ahdingosta ja lähtee pelastamaan prinsessa Toadstoolin.

 

204 tuotteet

Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €
Mini Mix 70 grammaa

Mini Mix 70 grammaa

2,29 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 204 tuotteesta