• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Star Wars Synttärit

Star Wars Synttärit

Aika juhlia kaukaisessa galaksissa? Täältä löydät kaiken Star Wars -juhliin tarvittavan! Saatavilla on hienoja Star Wars -teeman lautasia, mukeja, servettejä ja muita juhlatarvikkeita. Tietenkin valikoimassa on myös hienoja koristeita ja ilmapalloja! Mitä muuta haluaisit Star Wars -teemaisiin juhliin? Ehkä tyylikkäät naamiaisasut, hauskat leivontatarvikkeet ja juhlavat piñatat? Löydät kaiken tämän meiltä!

Mikä on Star Wars?

Star Wars on eeppinen avaruusooppera, jonka George Lucas loi vuonna 1977. Star Wars koostuu pääasiassa vuosina 1977-2019 julkaistusta elokuvasarjasta ja sitä pidetään nykyään kulttiklassikkona.

Elokuvasarjasta on tehty myös kirjoja, tv-sarjoja, tietokonepelejä ja sarjakuvia. Eikä unohdeta kaikkia hienoja juhlatarvikkeita, joita löydät täältä Synttärikuninkaalta!

Maaliskuussa 2016 kuusi ensimmäistä Star Wars -elokuvaa oli tuottanut yhteensä arviolta 9,2 miljardia dollaria, mikä tekee niistä kaikkien aikojen kolmanneksi tuottoisimman elokuvasarjan. Mutta mistä Star Warsissa oikeastaan on kyse? Lyhyesti sanottuna Star Wars on tarina, joka sijoittuu kaukaiseen galaksiin, jossa hyvän ja pahan välinen taistelu on keskiössä.

146 tuotteet

Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €
Mini Mix 70 grammaa

Mini Mix 70 grammaa

2,29 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 146 tuotteesta