• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Harry Potter Synttärit

Harry Potter Synttärit

Luo Tylypahkan taikaa ja juhli syntymäpäivää Harry Potterin ja hänen ystäviensä kanssa! Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset muuttaaksesi kotisi taianomaiseksi Harry Potter -seikkailuksi. Saatavilla on kaikkea juhlallisista koristeista ja ilmapalloista käytännöllisiin kertakäyttötarvikkeisiin, kuten pahvimukeihin, lautasiin ja servetteihin upeilla Harry Potter -kuvilla! Valikoimassa on tietysti myös naamiaisasuja, joiden avulla lapsesi voi pukeutua Harry Potteri -hahmoksi.

Tiedätkö mikä on parasta? Synttärikuninkaalta löytyy myös huolellisesti valikoitu valikoima hienoja Harry Potter -esineitä – täydellinen synttärilahja!

Miten järjestät taianomaiset Harry Potter -juhlat?

Tietenkin paljon mielikuvitusta ja luovuutta käyttäen! Etkö ole luova persoona? Tai et keksi ideoita? Älä huoli, me autamme sinua! Olemme koonneet oppaan, jossa on paljon hauskoja vinkkejä ja ideoita Harry Potter -aiheisia lastenjuhlia varten. Täältä löydät listoja kaikesta koristevinkeistä ruokaan ja viihteeseen. Mitä siis vielä odotat? Opas löytyy täältä: Taianomaiset Harry Potter -juhlat.

Kuka on Harry Potter?

Harry Potter on J.K. Rowlingin kirjoittaman fantasiaromaanisarjan päähenkilö. Ensimmäinen kirja julkaistiin vuonna 1997. Kirjoista on tullut valtavan suosittuja, ja niitä on käännetty 73 kielelle,. Niitä on myyty maailmanlaajuisesti yli 450 miljoonaa kappaletta. Arvasit oikein, se on myös elokuvasarja! Ensimmäinen J.K. Rowlingin kirjoihin perustuva elokuva julkaistiin vuonna 2001. Mutta mistä nämä suositut kirjat ja elokuvat todella kertovat? Katsotaanpa tarkemmin!

Harry Potter on orpo poika, jonka kasvatti hänen kuolleen äitinsä sukulaiset, tiukka Dursleyn perhe. Kotona Harrya kiusaa serkku Dudley ja kaikki hyljeksivät häntä.

Dudleyn perhe on kertonut Harrylle, että hänen vanhempansa kuolivat auto-onnettomuudessa. Mutta 11-vuotissyntymäpäivänään Harry saa tietää todellisen kuolinsyyn: paha lordi Voldemort murhasi hänen vanhempansa. Hän saa myös tietää, että hän on velho, eikä hän kuulu lainkaan jästiperheeseen (jästit = henkilöt, jotka eivät osaa taikoa) ja että hänet on hyväksytty opiskelemaan Tylypahkan sisäoppilaitokseen. Dudleyt eivät kuitenkaam anna Harryn nähdä Tylypahkan hyväksymiskirjettä. Niinpä puolijättiläinen Hagrid tulee hakemaan hänet ja näyttää hänelle tien Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun. Ja tässä kohtaa Harry Potterin tarina todella alkaa...!

 

227 tuotteet

Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 227 tuotteesta