• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Ryhmä Hau Synttärit

Ryhmä Hau Synttärit

Vauhdikkaiden Ryhmä Hau -juhlien aika? Olet tullut oikeaan paikkaan! Synttärikuningas.fi -sivustolta löydät laajan valikoiman Ryhmä Hau -teeman juhlatarvikkeita. Valikoimasta löytyy valmiita juhlasettejä, joissa on Ryhmä Hau -mukeja, servettejä ja lautasia sekä erikseen kauniita kutsukortteja, ilmapalloja ja muita juhlakoristeita. Tietenkin meillä on valikoimassa myös hauskoja leivontatarvikkeita ja makeisia, jotka sopivat täydellisesti Ryhmä Hau -juhliin!

Etsitkö jännittävää lahjaa lapselle, joka rakastaa Ryhmä Hauia? Voit lopettaa etsimisen. Valitse suosikkisi monista pehmoleluista, palapeleistä, leluista ja muista hauskoista tuotteista Ryhmä Hau -teemalla.

Vinkkejä Ryhmä Hau -juhliin

Miten luodaan oikea tunnelma Ryhmä Hau -teeman lastenjuhliin? Mitä herkkuja tarjota? Ja miten viihdyttää pieniä vieraita? Olemme koonneet oppaaseen parhaita vinkkejä ja ideoita Ryhmä Hau -teeman juhlia varten. Mistä oppaan löytää? Löydät sen täältä: Ryhmä Hau -juhlat: Syntymäpäiväjuhlat Ryhmä Hau -teemalla

Mikä on Ryhmä Hau?

Ryhmä Hau on Keith Chapmanin luoma kanadalais-amerikkalainen animaatiosarja. Sarja esitettiin ensimmäisen kerran 12.8.2013 Nickelodeonilla Yhdysvalloissa, mutta Suomessa se sai ensi-iltansa vasta vuonna 2016. Elokuva "Paw Patrol: The Movie" sai ensi-iltansa vuonna 2021. Nykyään Ryhmä Hau -sarjaa myydään televisiokanaville yli 160 maassa. Mutta mistä Ryhmä Hauissa oikeastaan on kyse? Katsotaan yhdessä tarkemmin!

Ryhmä Hau kertoo pojasta (Riku), joka johtaa etsintä- ja pelastuskoirien ryhmää nimeltä Ryhmä Hau. Jokaisella koiralla on ainutlaatuiset ominaisuudet, jotka perustuvat pelastuspalvelujen eri ammatteihin, kuten palomiehen, poliisin ja helikopterilentäjän ammatteihin. Sarjassa ja elokuvassa seuraamme Vainua, Samppaa, Kajaa, Rekkoa, Rollea, Tomaa ja Haltia, jotka lähtevät pelastamaan päivän! He pelastavat puissa olevia kissoja, sammuttavat tulipaloja ja suojelevat yhteisöä.

247 tuotteet

Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 247 tuotteesta