• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Blues Clues Synttärit

Blues Clues Synttärit

Rakastaako lapsesi myös Blues Clues -lastenohjelmaa? Yllätä hauskoilla Blues Clues -juhlilla! Synttärikuningas.fi-sivustolta löydät kaiken, mitä tarvitset Blues Clues -teemakutsuille. Saatavilla on kaikkea lautasista, mukeista ja serveteistä ilmapalloihin ja koristeisiin söpöllä sinisellä Blues -koiranpennulla! Eikä tässä vielä kaikki, olemme myös täydentäneet teemaa numeroilmapalloilla, makeisilla, hauskoilla leivonnaisilla ja monilla muilla herkuilla.

Mikä on Blues Clues?

Blue's Clues on tietokoneanimaatiosarja, joka alkoi pyöriä Nick Jr. -kanavalla vuonna 1996 ja jatkui vuoteen 2006 asti.

Ohjelmassa juontaja Steve esittää katsojille arvoituksen. Bluesin tehtävänä on antaa sarja vihjeitä, jotka auttavat katsojia ratkaisemaan mysteerin. Vihjeet on merkitty Bluesin tassunjäljillä. Ohjelma alkaa Steven olohuoneesta, mutta ohjelman edetessä katsojat pääsevät mukaan jännittävään seikkailuun, jossa Steve ja Blues hyppivät maagisten oviaukkojen läpi ja palaavat sitten takaisin Steven olohuoneeseen. Siellä Steve istuu mukavasti miettimistuolissaan, pohtii Bluen kolmea vihjettä ja yrittää keksiä vastauksen arvoitukseen.

Vuonna 2019 Nickelodeon päätti herättää sarjan henkiin ja tuloksena syntyi "Blue's Clues and You" ja vuonna 2022 julkaistiin myös "Blue's Big City Adventure". Se on Nick Jr -kanavan Blue's Clues -sarjaan perustuva live-action/animoitu komediaelokuva.

158 tuotteet

Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 158 tuotteesta