• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Pipsa Possu Synttärit

Synttärit lasten suosikkipossun teemalla: Pipsa Possu! Täältä löydät paljon upeita juhlatarvikkeita Pipsa Possu -juhliin! Miten olisi värikkäät lautaset, pahvimukit, servetit ja hauskat Pipsa Possu -koristeet? Tietenkin meillä on myös suuri valikoima ilmapalloja! Leivotko juhlia varten? Tutustu hauskoihin leivontatarvikkeisiimme. Löydät valikoimasta kakkukuvia, muffinssivuokia, strösseliä ja paljon muita hauskoja leivontatuotteita.

Kuka on Pipsa Possu?

Pipsa on iloinen pikku possu, joka asuu possuäidin, possu-isän ja pikkuveljensä kanssa. Pipsa rakastaa leikkimistä, pukeutumista ja uusien ystävien tapaamista, mutta hänen lempipuuhansa on hyppiä mutalätäköissä. Yhdessä perheensä kanssa hän lähtee moniin hauskoihin seikkailuihin!

Luulitko, että Pipsa Possu esiintyy vain televisiossa? Hän on paljon muutakin. Sarjan suosio on myös synnyttänyt laajan tuotevalikoiman: leluja, makeisia, palapelejä, juhlatarvikkeita ja paljon muuta. Eikä se lopu tähän! Voit kokea Pipsa Possun maailman oikeassa elämässä vierailemalla jossakin seitsemästä (pian kahdeksasta) teemapuistosta ympäri maailmaa!

Englannissa voit vierailla Pipsa Possu Worldissa ja leikkiä Georgen avaruusaluksella, laskea liukumäkeä Mr Potaton leikkikentällä ja hyppiä Pipsan rakastetuissa mutalätäköissä! Ja arvaa mitä? Samassa teemapuistossa on yhdeksän laitetta joissa on Pipsa Possustä tuttuja elementtejä! Kuulostaa mahtavalta kaikille Pipsa Possua rakastaville lapsille, eikö totta? Pipsa Possu näyttää valloittaneen koko maailman! Ainakin melkein. Saksassa voit suunnata Heide Park Resortiin ja lähteä Pipsan kuumailmapallon kyytiin tai dinosaurusseikkailulle Georgin kanssa. Kyllä, on olemassa myös hotelli, josta voi varata Pipsa-huoneen! Matkustatko Italian läpi? Voit vierailla Pipsa Possun talossa ja matkustaa junalla isoisä Pigin kanssa. Kuten Saksassa, myös täällä voi varata yön Pipsa Possu -huoneessa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä voit kokea Pipsa Possu -maailman Yhdysvalloissa ja Shanghaissa. Kuinka siistiä?

190 tuotteet

Puuveitset 8 kpl

Puuveitset 8 kpl

1,90 €
Puuhaarukat 8 kpl

Puuhaarukat 8 kpl

1,90 €
P90258

Puulusikat 8 kpl

1,90 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 190 tuotteesta