• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Täältä löydät ilmapallot joka tilaisuuteen

Ilmapallot ovat täydellinen koriste mihin tahansa tapahtumaan! Etsitkö ilmapalloja lastenjuhliin? Babyshowereille? Tai ehkäpä yrityksen juhliin? Ei hätää! Täältä Synttärikuninkaalta löydät varmasti jotain sopivaa! Rakastamme ilmapalloja ja tarjoamme valtavan valikoiman! Lisäksi lisäämme uutuuksia niin usein kuin voimme! Kaikki tämä, jotta voit löytää oikeat ilmapallot tapahtumaasi. Ylivoimaisesti suosituimpia ilmapallojamme ovat numero- ja kirjainilmapallot sekä kauniit ilmapallokaaret.

Numeroilmapallot ovat ilmeinen valinta sekä syntymäpäiville että uudenvuodenjuhliin. Niitä voidaan kuitenkin käyttää myös esimerkiksi yrityksen myyntiennätyksen juhlistamiseen. Jotta voisit valita itsellesi parhaiten sopivat, tarjoamme niitä myös useissa ihanissa väreissä.

Kirjainilmapalloilla on lähes loputtomat käyttömahdollisuudet. Alkaen syntymäpäivälapsen nimen kirjoittamisesta juhlaviestien tai juhlan teemaan sopivien lainausten kirjoittamiseen. Meillä on näitä myös useissa eri väreissä, jotta saat enemmän valinnanvaraa.

Ilmapallokaari on pieni rakennusprojekti, jossa on useita ilmapalloja ja ohjeet sen kokoamiseen. Mukana tulee kaikki, mitä tarvitset kauniin luomuksen tekemiseen. Kokoaminen voi kestää jonkin aikaa, mutta lopputulos on aina käyttämäsi ajan ja energian arvoinen.

Jos suunnitelmissa on lastenjuhlat, meillä on myös erilaisia foliopalloja, joiden teemoina ovat suositut elokuvat, tv-sarjat ja pelit. Näitä teemoja löydät myös monien muiden tuotteiden joukosta muista kategorioista, joten voit säilyttää punaisen langan kaikissa juhlakoristeissa. Meiltä löytyy myös folioilmapalloja eri muodoissa, kuten sydämiä ja tähtiä, useissa ihanissa väreissä.

730 tuotteet

Olet nähnyt 36 tuotetta 730 tuotteesta