• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Juhlatarvikkeet

Vie juhlasi seuraavalle tasolle hauskojen juhlatarvikkeidemme avulla! Löydät valikoimasta kaikkea hienoista kutsukorteista ja juhlapusseista karkkeihin. Laajasta tuotevalikoimasta löydät varmasti jotakin juhliisi sopivaa – riippumatta siitä, minkä teeman olet valinnut.

Kaikki juhlat alkavat kutsukorteista, joten käytä tilaisuus hyväksesi – valitse suosikkisi kutsukorteistamme ja lähetä ne vieraille. Hauskoilla ja persoonallisilla kutsuilla voit paljastaa juhlien teeman heti alusta alkaen!

Tilaa myös hauskoja juhlapusseja tai juhlarasioita juhlia varten. Täytä ne makeisilla ja pienillä leluilla ja jaa ne joko tervetuliaislahjaksi vieraille heidän saapuessaan tai heidän lähtiessään kiittäessäsi heitä seurasta.

Ja pussien täyttämisestä puheen ollen... tutustu makeisvalikoimaamme. Tähän olemme keränneet monia klassikoita sekä uusia jännittäviä karkkeja, jotka ovat varma hitti lastenjuhlissa.

Haluatko tehdä juhlista superhauskat? Anna jokaiselle vieraalle juhlahattu, naamari tai molemmat. Meillä on hauskoja ja upeita teemahattuja ja naamareita, jotka sopivat täydellisesti juhlien koristeisiin.

Meillä on myös paljon juhlallista rekvisiittaa, joita voit käyttää hauskojen kuvien ottamiseen juhlissa. Ne sopivat erinomaisesti sekä yksilö- että ryhmäkuviin. Juhlatarvikkeidemme avulla juhlistasi tulee upeat ja vieraasi muistavat ne vielä pitkään.

699 tuotteet

Olet nähnyt 36 tuotetta 699 tuotteesta