• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Koristeita syntymäpäiviin ja juhliin

Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset erilaisten juhlien koristeluun. Etsitkö koristeita lastenjuhliin? Tai ehkä Halloween-juhliin? Ei hätää! Meiltä löydät varmasti sopivat koristeet!

Synttärikuninkaan roikkuvat koristeet ovat todella upeita. Saatavilla on koristeita moniin eri tyyleihin ja teemoihin sekä erilaisiin juhlapyhiin ja muihin tilaisuuksiin. Valikoimassamme on paljon värikkäitä koristeita erityisillä teemoilla ja  viesteillä ja toivotuksilla syntymäpäiviä tai babyshowereita varten.

Haluatko koristella pöydän? Tutustu teemakohtaisiin pöytäkoristeisiin – ne auttavat varmasti luomaan juhliin oikean tunnelman. Entä sinä? Lisää koristeeksi värikkäitä ja kauniita konfetteja tai kauniita serpentiinejä?

Ovikoristeidemme avulla voit paljastaa juhlien teeman jo ennen kuin vieraat astuvat sisälle. Lisää tyylikkäitä seinäkoristeita tai viirinauhoja luodaksesi lisää näyttävyyttä.

Meillä on myös monia puhallettavia koristeita erilaisia juhlia varten.

Mietitkö, minkä teeman valitsisit seuraaviin juhliin? Suosittelemme, että katsot läpi kaikki koristeemme, niin näet mistä todella pidät. Useimmat teemoistamme sisältävät paljon muutakin kuin pelkkiä koristeita! Toisin sanoen täältä löytyy paljon tuotteita, jotka auttavat ikimuistoisten juhlien luomisessa.


Vinkki! Käytä tilaisuus hyväksesi – tutustu muihin kategorioihimme ja valitse koristeisiin sopivat tuotteet. Käytä hieman ylimääräistä aikaa suunnitteluun ja koristeluun – se tekee usein suuren eron loppujen lopuksi!

619 tuotteet

Olet nähnyt 36 tuotetta 619 tuotteesta