• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Koristenauhat

Helppo tapa parantaa juhlatunnelmaa on käyttää viirinauhoja koristelussa. Niitä on saatavana monenlaisissa variaatioissa, materiaaleissa ja väreissä. Suosituimpia ovat lastenjuhliin tarkoitetut viirinauhat, joissa on suosittujen juhlateemojen kuvioita. Näitä viirinauhoja kannattaa yhdistellä yksiväristen viirinauhojen kanssa. Monissa viirinauhoissa on viirejä esimerkiksi keltaisen, vihreän ja vaaleanpunaisen sävyissä sekä kultaisilla tai ruusukultailla foliokuvioilla.

Ripusta erilaisia viirinauhoja huoneen kaikkiin nurkkiin tai ripusta ne ulos puiden väliin. Viirinauhat ilahduttavat, niitä on helppo käyttää ja niitä on saatavana jopa 10 metrin pituisina. Lippuviirinauhoja on saatavilla kahdessa eri koossa ja monissa kauniissa väreissä. Meillä on sekä muovista että FSC-merkitystä pahvista valmistettuja viirinauhoja. Joidenkin viirinauhojen alla on tupsuja ja osa on kimaltelevia. Yhteistä niille on, että ne sopivat hyvin yhteen muiden koristeiden kanssa.

Erittäin suosittuja on erilaiset kukkaköynnökset. Niitä voidaan ripustaa ja käyttää varsinaiseen pöydän kattamiseen. Meillä on sekä muratti- että eukalyptusköynnöksiä. Ne ovat uskomattoman kauniita koristeita pöydän keskelle. Kukkaköynnöksiä on saatavana myös morsiusharsona ja kirsikankukkina. Ne ovat sopivat juhliin, häihin ja ristiäisiin. Joulua varten meillä on koristeellisia köynnöksiä, joissa on erilaisia lehtiä, marjoja ja pieniä käpyjä.

Meillä on myös hauskoja viirinauhoja, joissa on pieniä LED-valoja, jotka näyttävät kauniilta pimeässä. Näitä viirinauhoja on saatavana erilaisssa malleissa söpöistä eläimistä Harry Potter -teeman ketjuvaloihin. Miten olisi hehkuva viirinauha, jossa on pieniä dinosauruksia?

Sitten on ilmapalloköynnöksiä, jotka muodostavat kokonaisia sanoja, kuten "Baby" tai "It's a Boy". Nämä ilmapalloköynnökset ovat erittäin kauniita babyshowereille tai ristiäisiin. Ilmapalloköynnöksiä on saatavana ihanissa pastelliväreissä sekä kulta- ja hopeafoliolla. Jos haluat kirjoittaa omia sanoja ja lauseita, kirjainilmapalloissa on myös pieniä silmukoita, joiden läpi voit pujottaa langan. Valikoimasta löytyy myös DIY-viirinauhoja, joissa on sekä lanka että kirjaimet.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä meiltä löytyy kaikkia hienoja pahvisia viirinauhoja, jotka muodostavat sanat "Happy Birthday". Ripusta ne lasten  juhlahuoneeseen. Happy Birthday -viirinauhamme ovat saatavilla suosituimmissa lasten syntymäpäiväteemoissa, kuten Ryhmä Hau, Frozen, Spiderman ja monet Disney-klassikot.

Tutustu alla oleviin erilaisiin viirinauhoihin ja inspiroidu. Toivomme, että laaja valikoimamme antaa sinulle loistavia ideoita uusiin juhlakoristeisiin.

225 tuotteet

Olet nähnyt 36 tuotetta 225 tuotteesta