• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Lelut ja pelit

Etsitkö hauskoja pelejä ja aktiviteetteja juhliin? Olet tullut oikeaan paikkaan! Meillä on laaja valikoima hauskoja leluja ja pelejä, jotka sopivat erinomaisesti lasten synttäreille. Meillä on myös laaja valikoima hauskoja tatuointeja ja pieniä leluja, jotka ovat varmasti suosittu lisä juhlapusseissa tai juhlarasiassa seuraavissa lastenjuhlissa. Pieniä asioita, jotka tuovat juhliin lisämaustetta ja antavat kaikille jotain odotettavaa. Entä sinä? Vlkaise inspiraatiosivumme. Löydät sieltä paljon hauskoja pelejä juhlia varten!

Osoitteesta Synttärikuningas.fi löytyy hauskoja lastenleikkejä ja partypelejä, joiden avulla on helppo suunnitella hauskaa toimintaa. Useat pelit on tarkoitettu monelle pelaajalle samanaikaisesti, joten niitä voidaan helposti toteuttaa myös isommissa juhlissa.

Juhlapussit on yleensä lastenjuhlien suosikki. Ja juhlapussiinhan voi laittaa myös vaikka mitä muutakin kuin karkkia! Meiltä löydät laajan valikoiman pieniä lasten leluja, jotka sopivat täydellisesti juhlapussiin. Täytä juhlapussi hauskoilla yllätyksillä ja jaa ne pienten vieraiden lähtiessä kotiin. Tai tee juhlapusseista osa aarrejahtia tai ongintaa? Laajasta lasten leluvalikoimastamme löydät varmasti jotain, joka sopii vieraillesi täydellisesti. Ja arvaa mitä? Meillä on tietenkin myös paljon jännittäviä makeisia juhlapusseihin!

Oletko valinnut juhliin jonkin suosituista teemoistamme? Täältä löydät paljon hauskoja pelejä, aktiviteetteja ja leluja, jotka sopivat teemoihimme. Näin voit luoda täydelliset juhlat riippumatta siitä, mihin vuodenaikaan ne järjestetään ja minkä ikäisiä vieraat ovat. Tutustu leluihin, peleihin ja askartelutarvikkeisiin saadaksesi ideoita seuraavia juhlia varten. Oletko jo löytänyt jotain teille sopivaa? Lisää löytämäsi tuotteet suosikeiksi, niin et unohda niitä.

Me Synttärikuninkaalla rakastamme piñatoja ja olemme sitä mieltä, että jokaisen pitäisi kokeilla ottaa piñata osaksi juhlia. Ainakin kerran elämässä. Ja arvaa mitä? Piñatamme ovat erittäin helppokäyttöisiä. Piñata täytetään makeisilla, leluilla tai molemmilla. Anna sitten juhlavieraiden vuorotellen yrittää rikkoa piñata esimerkiksi mailalla tai tyhjentää sen sisältö vetämällä narusta. Haluatko tehdä sen oikein? Lapsen tulisi myös pitää silmät sidottuna, kun hän yrittää osua piñataan. Muista jättää reilusti tilaa, jotta muut eivät ole vaarassa saada mailasta osumaa.

Vinkki! Minipinatat sopivat täydellisesti pöytäkoristeiksi, joihin voit piilottaa ylimääräisiä herkkuja tai muita hauskoja juttuja.

421 tuotteet

Hyppylelu
Nyhet

Hyppylelu

0,79 €
Smiley Mini Springs
Nyhet

Smiley Mini Springs

0,89 €
Vesipeli Perhonen

Vesipeli Perhonen

3,90 €
Lelurahat

Lelurahat

6,90 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 421 tuotteesta