• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tarrat

Etsitkö tyylikkäitä ja hauskoja tarroja? Olet tullut oikeaan paikkaan! Osoitteesta Synttärikuningas.fi löydät laajan valikoiman tarroja. Meillä on hienoja tarroja suosituilla elokuvien, sarjojen ja videopelien kuvilla. Tietenkin meillä on myös hienoja tarroja, joissa on yksisarvisia, dinosauruksia ja söpöjä pikkueläimiä. Miksi et myös antaisi juhlapussissa olevien makeisten mukana tarroja? Tai ehkäpä voit käyttää tarroja omien kutsukorttien tekemiseen? Tai juhlavana yksityiskohtana tavallisissa juhlatarvikkeissamme?

Tarrat ovat huippuhauskoja monien lasten mielestä. He voivat käyttää niitä tavaroiden tai huoneen koristeluun. Lasten silmissä mitä tahansa voidaan koristella yhdellä tai kahdella tarralla, muistikirjoista ja repuista kirjahyllyihin ja elektroniikkaan....

Onko sinulla suunnitteilla lastenjuhlat? Tämä on täydellinen aika ostaa tarroja tai tatuointeja. Yksi vinkki on antaa juhlien alkaessa lapsille kertakäyttötatuointi ja auttaa heitä laittamaan se paikalleen. Kun juhlat on ohi, voit laittaa lasten mukaan herkkuja ja muutaman tarran juhlapussissa. Sekä tatuointeja että tarroja arvostetaan varmasti, ehkä melkein yhtä paljon kuin karkkeja.

Valittavana on niin paljon erilaisia tarroja, että löydät varmasti jotain, joka sopii juhliinne.

57 tuotteet

Olet nähnyt 36 tuotetta 57 tuotteesta