• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

18-vuotisjuhlat - 18-vuotisjuhlien kattaus ja koristelut

Toivota aikuisuus tervetulleeksi unohtumattomilla 18-vuotisjuhlilla! Me Synttärikuninkaalla ymmärrämme, kuinka tärkeää tätä suurta virstanpylvästä on juhlia. Tee 18-vuotispäivästä unohtumaton tapahtuma, joka heijastaa synttärisankarin energiaa ja tulevaisuuden toiveita. Meiltä löytyy kaikki mitä tarvitset näihin juhliin.

18-vuotissynttärit aloittavat jännittävän ajan elämässä, joten juhlat voivat olla yhtä eläväiset ja värikkäät. Tutustu 18-vuotisjuhlien kattaustarvikevalikoimamme. Suosittuja valintoja ovat värikkäät ja trendikkäät lautaset sekä servetit, jotka sopivat nuorekkaaseen tunnelmaan. Viimeistele juhlat ainutlaatuisilla 18-vuotisteemakoristeillamme.

Kutsu vieraasi juhlimaan vapautta. Saatavilla on kaikkea 18-vuotispainatuksella varustetuista ilmapalloista värikkäisiin viirinauhoihin, pöytäkoristeisiin ja konfettiin – meiltä löydät täydelliset tarvikkeet juhlavan tunnelman luomiseen. Oletko harkinnut värikästä ilmapallokaarta, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi juhliin? Tai laita esille kimaltelevia pöytäkoristeita, jotka on muotoiltu numeroksi 18?

Me Synttärikuninkaalla varmistamme, että 18-vuotissynttärisi on upea alku aikuiselämällesi. Laajan koriste- ja tarvikevalikoimamme ansiosta voit hankkia kerralla kaiken mitä tarvitset vapauden ja nuoruuden juhlimiseen. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja tee 18-vuotissynttäreistäsi juhlat, jotka kaikki muistavat!

139 tuotteet

Olet nähnyt 36 tuotetta 139 tuotteesta