• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

80-vuotisjuhlat - 80-vuotisjuhlien kattaus ja koristelut

Juhlista 80-vuotista elämää juhlilla, jotka ovat yhtä merkittävät ja inspiroivat, kuin eletty elämä. Me Synttärikuninkaalla arvostamme mahdollisuuttamme auttaa sinua luomaan 80-vuotisjuhlat, jotka ovat täynnä iloa, lämpöä ja rakkautta. Valikoimamme kattaustarvikkeet ja koristeet on valikoitu huolellisesti heijastamaan elämän arvokkuutta ja kauneutta tällä merkittävällä hetkellä.

80 vuoden virstaanpylvään saavuttaminen on mahtava suoritus, joka ansaitsee huolellisesti järjestetyt juhlat. Valikoimaamme tyylikkäät ja elegantit kattaustarvikkeet nostavat tunnelmaa ja osoittavat arvostusta vieraita kohtaan. Luo persoonallinen ja mieleenpainuva juhlatila erityisillä 80-vuotisteemakoristeillamme.

Kutsu perhe ja ystävät koolle jakamaan tämä erityinen päivä ja luo tunnelma, joka on sekä iloinen että kunnioittava. Kauniilla ilmapalloasetelmilla, tyylikkäillä viirinauhoilla ja merkityksellisillä pöytäkoristeilla luot täydellisen tilan elämänkokemuksen juhlimiselle. Lisää silaus nostalgiaa koristeilla, jotka kunnioittavat kuluneita vuosikymmeniä.

 

 

128 tuotteet

Juhlarasia - Kulta

Juhlarasia - Kulta

0,89 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 128 tuotteesta