• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/candy-header.jpg

Suositut kategoriat

https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/FI-Puff-Candy-For-Birthday.png
https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/FI-Puff-Candy-Big-Pack.png
https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/FI-Puff-lakrits.png
https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/FI-Puff-Candy-gelegodis.png
https://www.synttarikuningas.fi/pub_docs/files/FI-Puff-Candy-Chocolate.png

Tervetuloa Synttärikuninkaan makeisten maailmaan

Meiltä löydät loputtomasti makeaa, kirpeää ja suolaista odottamassa löytämistään. Riippumatta siitä, valmistaudutko suuriin juhliin, haluatko täyttää karkkikaappia suosikeillasi vai etsitkö täydellistä karkkilahjaa – Synttärikuninkaalta löydät kaiken tarvitsemasi.

Lastenjuhlista arjen iloihin

Erikoisuutemme, eli Juhlakarkit, sisältää kaiken yllätyssuklaamunista karkkikaulakoruihin ja lasten suosikkielokuvien ja -pelien lisensoituihin suosikkeihin, kuten Pokémon ja Barbie. Luo unohtumattomia muistoja karkeilla, jotka maistuvat hyvältä ja viimeistelevät kaikki juhlat.

Makeanhimoisille tarjoamme Karkkeja suurpakkauksissa – täydellinen tapa täydentää omat varastot vastustamattomista suosikeista hyvään hintaan. Valikoimastamme löytyy 1-3 kg pakkauksia puhdasta iloa.

Tutustu jännittävään valikoimaamme Purukumeja ja Karkkirasioita. Täällä klassinen Hubba Bubba kohtaa hauskoja makuja ja muotoja, kuten dinosauruksen munia ja colapulloja. Saatavilla on myös Pippi Pitkätossun krumeluuripillereitä, jotka tuovat varmasti iloa vieraille.

Ainutlaatuisia makuelämyksiä ja hauskoja yllätyksiä

Valikoimamme Tikkarit ja Hauskat Karkit kategoiroista löytyy kaikkea klassisista Chupa Chupsista ainutlaatuisiin vaahtokarkkeihin ja leikkisiin karkkiluomuksiin, kuten Unicorn Poo. Nämä pienet ilontuojat yllättävät ja ilahduttavat – niin juhlissa kuin arjessakin.

Lakritsin ja suklaan ystäville löytyy huolellisesti kootttu valikoima makeaa ja suolaista lakritsia sekä suklaamunia ja kultakolikoita. Ne sopivat täydellisesti lasten juhlapusseihin.

Ja niille, jotka suunnittelevat huippujuhlia tai tapahtumaa: Karkkibuffet kategoriasta löytyy kaikkea kulhoista ja karkkilapioista herkkulaatikoihin ja teematelineisiin.

Tutustu ja löydä suosikkisi

Synttärikuninkaalla mahdollisuudet ovat rajattomat. Jokainen vierailu verkkokaupassamme antaa mahdollisuuden tutkia, löytää – ja mikä tärkeintä, nauttia. Rakastetut Pussit karkeille ja Viinikumi odottavat vielä löytämistään sekä uusilta ja vakioasiakkailta. Pusseja karkeille (kutsutaan myös juhlapusseiksi) on saatavilla lasten suosikkikuvioilla. Ne ovat klassisia kotiinviemisisä juhlien lopuksi.

378 tuotteet

Kultamitali, Suklaa

Kultamitali, Suklaa

3,25 €
Zoo, Tikkarit

Zoo, Tikkarit

0,25 €
Karkkirasiat 6 kpl

Karkkirasiat 6 kpl

2,29 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 378 tuotteesta