• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kattaus

Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset juhlapöydän kattamiseen. Järjestätkö lastensynttäreitä, juhlia, ristiäisiä tai babyshowereita? Siksi meillä on sinulle sopivat kattaustarvikkeet!

Kauniisti katettu pöytä vaikuttaa enemmän kuin luuletkaan. Pöydän kattaminen on täydellinen tilaisuus luoda juhliin oikea tunnelma ja se kannattaa hyödyntää. Olemme varmaan kaikki olleet juhlissa, joissa on vain valkoisia pahvilautasia, mukeja ja servettejä Ei taida olla kaikkein inspiroivin pöytäasetelma?

Synttärikuninkaalla tiedämme, että pöytäasetelmilla voi tehdä paljon muutakin! Ja mikä on kaikkein parasta? Meillä on laaja valikoima kattaustarvikkeita eri väreissä, teemoissa ja tyyleissä, joiden avulla voit toteuttaa näkemyksesi. Tai ehkä yksinkertaisesti auttaa sinua muokkaamaan visiotasi, kun etsit inspiraatiota.

Suunnitteletko juhlien järjestämistä? Meillä on myös laaja valikoima kattaustarvikkeita, joissa on lasten ja nuorten suosimia aiheita. Täältä löydät lautasten, mukien ja servettien lisäksi myös pöytäliinoja, juhlarasioita ja monia muita astiastoja.

Meillä on myös monia sopivia tuotteita moniin vuoden juhlapyhiin, kuten halloweeniin ja uuteenvuoteen, sekä muihin suosittuihin juhliin, kuten babyshowereille, ristiäisiin, Gender Reveal -juhliin ja todella ihaniin kesäjuhliin. Käyttäkää tilaisuus hyväksenne ja selatkaa kategorioitamme ja katsokaa, löydättekö jotain sopivaa juhliinne. Uskomme, että löydät matkan varrella jopa uusia ideoita.

Käytä tilaisuus hyväksesi ja tutustu muihin kategorioihimme löytäksesi koristeita ja muita tuotteita, joissa on samantyyppinen kuvio!

 

1 161 tuotteet

Olet nähnyt 36 tuotetta 1161 tuotteesta