• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Lautaset

Aika valita lautaset juhliin? Olet tullut oikeaan paikkaan! Osoitteesta Synttärikuningas.fi löydät laajan valikoiman pahvilautasia kaikenlaisiin juhliin. Meillä on tietenkin paljon lastenjuhliin sopivia lautasia, mutta myös lautasia babyshowereille, ristiäisiin, Halloweeniin ja muihin juhliin.

Lastenjuhlien aika? Lautaset ja pahvimukit ovat usein erinomainen valinta! Niitä on helppo pitää kädessä, mutta ne eivät myöskään ole vaarassa rikkoutua pikkujuhlioiden kanssa. Ja tietysti saat isona bonuksena kaikki lautasia koristavat hienot ja hauskat kuvat ja teemat.

Me Synttärikuninkaalla rakastamme juhlateemoja ja pyrimme varmistamaan, että sama teema on saatavilla mahdollisimman monissa juhlatarvikkeissa. Lautasemme eivät ole poikkeus! Meiltä löydät lautaset kaikenlaisissa teemoissa. Suosittujen lastenelokuvien ja tv-sarjojen kuvilla koristettujen lautasten lisäksi meiltä löytyy lautasia myös monilla muilla teemoilla, kuten hevoset, kissat, koirat, jalkapallo ja paljon muuta.

Etsitkö pahvilautasia babyshowereille, uuteenvuoteen, kesäjuhliin tai muuhun tapahtumaan? Meillä on monia sopivia vaihtoehtoja valikoimassa!

Suosittelemme, että kurkkaat myös muut kategoriamme ja katso löydätkö jotain muuta samalla teemalla. Meillä on valtava valikoima kaikenlaisia juhlatarvikkeita. Jos haluat jotain erityisesti pöydän kattamiseen, meillä on käytännöllisiä pahvimukeja ja servettejä monissa eri väreissä, muodoissa, teemoissa ja variaatioissa.

Haluamme auttaa sinua järjestämään täydelliset juhlat. Tutustu valikoimaamme, niin löydät varmasti jotain, mikä sopii suunnittelemiisi juhliin. Tsemppiä!

369 tuotteet

Viidakko - Lautaset 10 kpl
Discount

Viidakko - Lautaset 10 kpl

4,99 €
5,90 €

Olet nähnyt 36 tuotetta 369 tuotteesta