• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Elintarvikevärejä

Piristä tunnelmaa värikkäillä leivonnaisilla! Osoitteesta Synttärikuningas.fi löydät huolellisesti kootun valikoiman elintarvikevärejä. Tarjolla on karamellivärejä, elintarvikekyniä ja syötävä spray.

Karamellivärimme on tahnamuodossa ja sitä voidaan käyttää sokerimassan, marsipaanin ja kuorrutteen värjäämiseen tai värin parantamiseen. Helpoin tapa on kastaa hammastikku tai muu pieni esine väripurkkiin ja levittää väriä sitten siihen kohtaan, jonka haluat värjätä.

FunCakes -elintarvikekynä on täytetty syötävällä musteella, jonka kuivumisaika on nopea. Kynän kärki on joustava ja sillä voi piirtää paksuja ja ohuita viivoja. Kynällä voi piirtää suoraan kuiville, koville tai puolikoville sileille pinnoille, kuten sokerimassalle ja marsipaanille. Toisin sanoen: täydellinen pienten yksityiskohtien korjaamiseen, tekstien kirjoittamiseen sekä kakkujen ja muffinssien ja piirakoiden koristeluun.

FunCakesin spray on loistava vaihtoehto, jos haluat antaa kakkuillesi ja leivonnaisille upean värin ja kiillon. Spraytä voidaan käyttää suklaalle, kermoille, sokerimassalle ja marsipaanille.

37 tuotteet

Olet nähnyt 36 tuotetta 37 tuotteesta