• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Strösselit ja koristerakeet

Täältä löydät strösseilit monissa väreissä, muodoissa ja mauissa! Strösseleillä on monia eri käyttötarkoituksia ja voit valita, haluatko käyttää strösseliä koristeena vai mausteena. Tai ehkä molempina?

Strösseli jäätelön päällä on monien lasten suosikki, eikä se luultavasti muutu vuosien mittaan. Me Synttärikuninkaalaiset olemme aikuisia ja rakastamme strösseliä! Mutta iän myötä olemme oppineet myös muita hauskoja tapoja käyttää strösseliä! Tykkäätkö leipoa muffinsseja ja kuppikakkuja? Olet luultavasti jo huomannut, miten upeita leivonnaiset voivat olla, kun niiden päälle ripottelee strösseliä. Cakepopseista on tullut suosittuja ja niitä voi pyöritellä tai kastaa strösselissä. Tiedätkö mikä parasta kaikista? Strösseleitä on niin paljon erilaisia, että voit luoda lähes loputtomasti erilaisia variaatioita leivonnaisiin!

Me Synttärikuninkaalla etsimme jatkuvasti uusia jännittäviä strösseleitä ja seuraamme uusimpia trendejä. Tämä tarkoittaa, että meillä on aina laaja valikoima strösseleitä tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten FunCakes, PME ja muut. Valmiiksi sekoitetut strösselit ovat todella suosittuja ja niitä on saatavilla monissa hienoissa mauissa.

71 tuotteet

Olet nähnyt 36 tuotetta 71 tuotteesta