• ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 4-6 ARKIPÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naamiaisasut lapsille

Synttärikuninkaalla olemme lastenjuhlien asiantuntijoita. Mielestämme yksi lastenjuhlien parhaista asioista on naamiaisasu. Lapset rakastavat pukeutumista ja juhlat ovat täydellinen tilaisuus siihen. Laaja valikoima lasten naamiaisasuja ja hauskoja naamiaistarvikkeita auttaa sinua tekemään seuraavasta juhlasta ikimuistoisen.

Olemme keränneet tänne parhaat lasten naamiaisasut monista eri kategorioista. Haluaako lapsesi pukeutua lempielokuvansa tai -sarjansa hahmoksi? Tai ehkä hahmoksi hänen suosikkipelistään? Meillä on paljon hauskoja vaihtoehtoja. Lasten naamiaisasuihimme kuuluu supersankareita, prinsessoja, hirviöitä ja paljon muuta.

Lastenjuhliat eivät tietenkään ole ainoa tilaisuus naamiaisasuille. Älkäämme unohtako naamiaisasujen juhlaa: Halloween. Ja arvaa mitä? Meillä on laaja valikoima naamiaisasuja, jotka sopivat täydellisesti Halloweeniin. Pelottavien naamiaisasujemme avulla lapset voivat helposti pukeutua noidiksi, vampyyreiksi, zombeiksi ja aaveiksi.

Suunnitteletko naamiaisjuhlia? Sitten sinun on ensin päätettävä, pitäisikö naamiaisissa olla jokin teema vai saako jokainen pukeutua miksi haluaa. Jos sinulla on idea todella hauskasta teemasta, voit varmasti ehdottaa vieraillesi naamiaisasuja, jotka sopivat siihen. Muista kuitenkin tarkistaa, kuinka monta erilaista pukua on saatavilla ja kuinka monta ihmistä on tulossa. Jos kaikki tulevat pukeutuneina samaksi hahmoksi tai vastaavaksi, se ei ehkä ole kovin hauskaa.

Naamiaisjuhlissa on myös tärkeää antaa kaikille vieraille runsaasti aikaa valmistautua. Kun tutustut naamiaisasuihimme, näet nopeasti minkä ikäisille ne sopivat. Klikkaa haluamaasi naamiaisasua, niin näet nopeasti mikä koko sopii lapsellesi parhaiten. Entä sinä? Muista, että lapset voivat kasvaa ajoittain todella nopeasti. Älä siis luota siihen, mikä heidän pituutensa oli viimeksi mitattaessa. Mittaa lapset ensin ja valitse sitten sopivin koko.

Muista myös tarkistaa, mitä puku sisältää. Esimerkiksi kenkiä ei välttämättä ole mukana, mutta voit halutessasi hankkia ne itse. Jos juhlat pidetään sisätiloissa, kengät eivät välttämättä ole välttämättömät. Mutta voi olla vielä jotain, joka saa puvun tuntumaan viimeistellymmältä.

212 tuotteet

Olet nähnyt 36 tuotetta 212 tuotteesta