• ILMAINEN TOIMITUS YLI 80 € TILAUKSIIN
  • TOIMITUSAIKA 3-7 PÄIVÄÄ
  • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
Numeropallot Kulta 35 cm
Numeropallot Kulta 35 cm
Numeropallot Kulta 35 cm

Numeropallot Kulta 35 cm

Tuotenro:PFB10M019

Vaitse numero

2,90 €

Varastotuote:Varastossa

  • Toimitusaika 3-7 päivää
  • lmainen toimitus yli 80 € tilauksiin

Kuvaus

Glamouria tuovat kullan värissä säihkyvät foliopallot. Pallot voidaan täyttää tavallisella ilmalla esimerkiksi muovisen tai paperisen pillin tai pallopumpun avulla. Koristele juhlat ja muut erityiset tilaisuudet. Numeropalloista löytyvät numerot 0-9, ja ne ovat täytettyinä 35 cm korkeita.

Pallojen täyttämiseksi pilli tai pumpun suukappale kiinnitetään varovasti foliopallossa kiinni olevaan venttiiliin ja läpinäkyvän värillisen muovin väliin. Pallon venttiili on itsesulkeutuva.

Voit sitoa narun pallojen välille ja ripustaa sitten seinälle tai kattoon. Jokaisessa pallossa on rengas, jonka avulla voit pujottaa haluamasi narun niiden lävitse.

Huomaa, että nämä numeropallot eivät kestä heliumia, vaan ne on tarkoitettu täytettäväksi tavallisella ilmalla. Jos haluat heliumilla täytettävät pallot, löydät meiltä tarkoitukseen suurempia 86 cm korkeita palloja.

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Lue lisää täältä